Toysdaily 玩具日報

樓主: fannyabc128

[分享討論] EB一支鐵甲威龍手槍會唔會迫到HT又發癲呢?

回復 49# mushroom
師兄,玩開eb,ht?!:77:
回復  mushroom
師兄,玩開eb,ht?!
EDMONDLUN 發表於 21-11-2012 08:02 PM

只係入過精武門:35:
我反而覺得佢地都係等 Robocop 新Movie 上至出
回復 51# mushroom
:77:我冇入過eb~~
不過黎緊波神就要出手!!!!!!!:34::34:
回復  mushroom
我冇入過eb~~
不過黎緊波神就要出手!!!!!!!
EDMONDLUN 發表於 21-11-2012 08:05 PM

Michael Jordan.........
回復 54# mushroom
冇錯!!!!!:71::71:
必入!!!!
係因為EB出1/4 ,HT唔可以睇住對手出唔理,所以出1/6來頂
mushroom 發表於 2012-11-21 20:00

其實講左好多好多年會出ROBOCOP 2.0, ROCKY &
希望係dx啦 , 配真人頭雕 , 金屬槍 , 可帶頭盔 + 飛行器 , 咁就 very good 勒:71:
回復 38# the_crow

我都係呀 !! 當年睇某雜誌知道有12"呢個世界 , 當時就係見到 robocop , 當知道既時候去到toyhunter當然吾會有貨賣啦 , 後尾慢慢留意ht既產品 , 跟住由 mark 3 開始入坑 , 所以 robocop 對我黎講係有一種情意結 , 當然亦好欣賞套電影 (只係第一同第二集啫 , 其他既.......:42:)
其實講左好多好多年會出ROBOCOP 2.0, ROCKY &
bigtomm 發表於 21-11-2012 08:55 PM

不過EB唔出就繼續講………………
回復  the_crow

我都係呀 !! 當年睇某雜誌知道有12"呢個世界 , 當時就係見到 robocop , 當知道既時候去 ...
dvddvdhk 發表於 21-11-2012 09:53 PM

我真正開始玩ht嘅時候,robocop已經係超天價品,尤其是ed209簡直係發夢都想佢再出....
今次唔訂真係唔知要再等幾多年,
始終都已經好多件前,到我地lee一代人都脫離左主要消費層之後都睇怕唔會出啦..
話唔定到時ironman mk3 出dx84,係classic movie糸列tim....:x
回復  the_crow

我都係呀 !! 當年睇某雜誌知道有12"呢個世界 , 當時就係見到 robocop , 當知道既時候去 ...
dvddvdhk 發表於 21-11-2012 09:53 PM

第三集真係爛到呢:69:
不如EB快d出Rocky啦 :30:
EB 1:4, 會唔會一盒有晒正常,戰損, 加左手大炮同飛行包呢...?
係就勁咯~!:58:
聽講鐵甲威龍會番拍, 唔知係出新造型定舊造型呢 ?? :58: