Toysdaily 玩具日報

樓主: fannyabc128

[分享討論] EB一支鐵甲威龍手槍會唔會迫到HT又發癲呢?

聽講鐵甲威龍會番拍, 唔知係出新造型定舊造型呢 ??
frankylick 發表於 22-11-2012 01:09 AM

好舊聞喎,上google相片手search,已有好多相睇喇喎
聽講鐵甲威龍會番拍, 唔知係出新造型定舊造型呢 ??
frankylick 發表於 22-11-2012 01:09 AM

係超核凸嘅全黑拉打連電單車造型,完全同鐵甲威龍風馬牛不相合。如果HT出可摼番!:72:
EB 1:4, 會唔會一盒有晒正常,戰損, 加左手大炮同飛行包呢...?
係就勁咯~!
MAX 發表於 22-11-2012 01:02 AM

咁嗰間一定唔係EB!:66:
好舊聞喎,上google相片手search,已有好多相睇喇喎
BigOil 發表於 22-11-2012 02:44 AM

冇留意嘛~:(
但啱啱睇左...好核凸~:72:
係超核凸嘅全黑拉打連電單車造型,完全同鐵甲威龍風馬牛不相合。如果HT出可摼番!:7 ...
黃金獅子座 發表於 22-11-2012 03:09 AM

齣戲都可以慳番~ :42:
自從十幾廿年前既買過老翻robocop首辦(當時好景買, 個時都仲係好多汽鎗, 首辦, 車仔同租OVA既舖頭), 就一直想再買隻返黎供奉吓, 可惜咁多年都冇一直好啱心水買唔落手. 尤其係露出黎個咀, 都係冇一個得. 出過既ED209好大隻但又唔算得上夠detail, 有型冇神似舊膠.
希望今次出得好d, 講講吓, 一直對十幾吋既figure 都唔係太大興趣冇買過, 但一黎就有jordan同robocop想入....
係超核凸嘅全黑拉打連電單車造型,完全同鐵甲威龍風馬牛不相合。如果HT出可摼番!:7 ...
黃金獅子座 發表於 22-11-2012 03:09 AM

咪係!! 完全無咗嗰種Feel~~~~:38:
無論消息係怎樣,呢一隻一定走唔甩。
自從十幾廿年前既買過老翻robocop首辦(當時好景買, 個時都仲係好多汽鎗, 首辦, 車仔同租OVA既舖頭), 就一直 ...
gumfx 發表於 22-11-2012 04:09 AM

我都係,12吋我拿上手唔識玩...........就咁擺來睇,我又未咁有愛

咁耐係因為精武門有東亞病夫的牌,同埋阿虎II有木人樁至入。

未來我估Robocop有埋張椅.............或李小龍包膠body至入
EB 1:4, 會唔會一盒有晒正常,戰損, 加左手大炮同飛行包呢...?
係就勁咯~!
MAX 發表於 22-11-2012 01:02 AM

如果HT出得唔似.........EB咪再出戰損版...........
咪係!! 完全無咗嗰種Feel~~~~
kevinwong4ever 發表於 22-11-2012 08:39 AM

人地培育緊下一代丫嘛,可能幾年後一堆人期待新lee隻出dx :66:
人地培育緊下一代丫嘛,可能幾年後一堆人期待新lee隻出dx
the_crow 發表於 22-11-2012 02:10 PM

咁又係:42: 我呢D老餅剩係鍾情舊嗰隻:he:
我都係,12吋我拿上手唔識玩...........就咁擺來睇,我又未咁有愛

咁耐係因為精武門有東亞病夫的牌, ...
mushroom 發表於 22-11-2012 09:22 AM

我都只係因為情意結, 買都係用黎擺, 最多一開始買返黎扭兩野擺吓pose. 我又唔太中毒, 如果唔係好得, 都唔會勉強入.好過一隻又一隻唔得, 買買埋埋將來見到一大堆但冇隻似仲揼心口.
回復 56# the_crow

dx84 !!?? 當每年出3隻dx , 而家只去到13 , 咁計法 , 要23年先出到 , 到時都退左休勒:73:
回復 57# Pixiv

佢仲有第四集好似d外傳咁 , 叫吾知乜野justice咁上下 , 仲爛得勁過第三集 :72: