Toysdaily 玩具日報

查看: 13247|回復: 103

[分享討論] 夢想成真......放自己個"頭"~~哈哈~ (求方法改一改已成形及上色既頭雕)

去搵人整個自己出黎, 終於收到貨了~~~雖然唔係十分似, 7成啦, 但係我都覺得好興奮

btw~~其實有無方法可以整番瘦小小, 我覺得佢整得我肥左 :34:
有無咩工具可以係現階段削下佢, 同埋可唔可以再上過色, 佢整得我太黑, 我本身是白底的:35:
有一張死圖.........................!:64:
回復 2# alan1128

好似搞掂~~哈~
Q版頭,陶瓷公仔?
都幾似喎!快啲組裝落燙斗人同蝙蝠俠度啦:34:不過你整呢個頭雕貴唔貴呀?
回復 1# coolgary

唔錯噃,點樣訂呢?幾錢?我都想整番個。
整自己個頭又幾過忍喎:handshake:
Q版頭,陶瓷公仔?
JUNOWONG28 發表於 20-11-2012 06:17 PM

我整果間野佢本身真係整果d陶瓷公仔架 haha~但係佢e個係另一種product, 用咩美國泥wor.....整到出黎就算, 我都唔太清楚:34:
都幾似喎!快啲組裝落燙斗人同蝙蝠俠度啦不過你整呢個頭雕貴唔貴呀?
上帝 發表於 20-11-2012 07:03 PM

一d都唔貴, 如果同台灣 & 現時點果兩個比 hahaaa

但真係無咁detail, 當玩下ok, 一分錢一分貨呢~~~~
回復  coolgary

唔錯噃,點樣訂呢?幾錢?我都想整番個。
jeffreyng 發表於 20-11-2012 07:08 PM

pm左你
我都想整番個:64::64::64:
幾錢?:64::64::64:
:71: 不俗! 期待 1/6!
大大麻煩PM我邊度同$$, 謝謝!
can you tell me where you order this as well....I think it is details enough