Toysdaily 玩具日報

查看: 4495|回復: 27

[玩具報告] 玩具洗版。小攝報告(六)鋼鐵之魔人

Hottoys - Iron Monger

真的很巨大, 絕對是收藏家的悲劇....

外型不錯, 可動性比想像好! 特別是關節連動方面下了不小心思, 低讚!!

誠意推介給擁有無限地帶的家的你!!

D.M.S. 玩味指數

外型 (40) 33
可動性 (20) 13
佩件及 Gimmick (20) 14
品質管制/QC (10) 7
價錢 (10) 5.5

總分:72.5分
:71::71:支持巨物~~~
師兄,good report!!!!:71:
呢隻冇訂,而家十分後悔:42:
支持巨物~~~
師兄,good report!!!!
呢隻冇訂,而家十分後悔
EDMONDLUN 發表於 19-11-2012 11:21 PM

Try Yahoo then... :(  But its size is really a problem... :(
:71:正,正在配上Tak哥嘅自分魂
憑住呢個第三版自分魂,相信德哥行mk比td友認出say hi嘅機會急增120%.:71:
我預留左一格超高既玩具display格俾佢
回復 3# Douglas.M.Saint
YAHOO有.......:$
不過接近4COW,要忍下手......:(:(
好正! 用上DMS大你個靚仔頭個比例好岩!已認住希望有機會係MK見到你啦!! haha!:71:
德哥, 多謝洗版式分享~! 心情好似有好轉啵.....你D 收藏同洗版分享會毒到好多人架..嘻嘻
德哥自駕遊!支持一下先:71:
德哥自駕遊!支持一下先:71:
:71: 好想後追但地方有限...真的很大
真係好大, 仲好肥下添:p
咦! 個駕駛員係邊位藝人黎架, 咁靚仔介紹下啦唔該:@ :77:
配返自分魂又好MATCH喎~
苦苦賣單個價都唔覺得大炒味, 地方先係一大重點, 早幾日拎蛇叔時見到, 都幾大盒下(大約一盒半普通FIGURE吧:69:
憑住呢個第三版自分魂,相信德哥行mk比td友認出say hi嘅機會急增120%.
catcat 發表於 20-11-2012 07:45 AM

這是第四版。。。 但仍未符合我的要求。。。:42: