Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX10 比較下 other Terminator figures

回復  schumy

做人公道 D , 師兄你 post 咁多相出黎, 冇非都係想証明 DX10 已經好好姐 !

唔明我post 呢d相有乜唔公道...DX10 is far from perfect, but yes obviously I am Quite satisfied with it.

你點解唔 ...

我幾個月前都有發表過以下意見,personally don't like that one, it seems to me like a 漫畫版,個樣起哂角。個人意見,好主觀,無需要argue :) thank you.

frankylick 發表於 20-11-2012 12:29 AM

唔明我post 呢d相有乜唔公道...DX10 is far from perfect, but yes obviously I am Quite satisfied with it.
頭像被屏蔽

唔差在搵埋eb隻t800比較下啦
Pccw hing 張相好靚!
借用lcm44bb既相

比下啦一齊, 有幾靚過DX10多多聲?
嗚門 發表於 20-11-2012 11:39 AM

我都想知舊嗰隻靚係邊:p 佢可能自己得舊嗰隻比個藉口自己唔入新呢隻:34:
我起初睇到大貨啲相都驚咗一驚,直至收咗貨,發現實物其實做得幾好,更加唔會比之前嗰隻差
借用lcm44bb既相

比下啦一齊, 有幾靚過DX10多多聲?
嗚門 發表於 20-11-2012 11:39 AM

let me 做人公道 D and add these comparisons to the front page
其實似唔似真係各花入各眼 但係有d玩家又好抄家又好已經有之前嘓2隻嘅都唔知HT會一年出一隻架 問題就係玩家覺得新嘓隻似過自己嘓隻但又唔想再買多隻 所以心酸酸咁話新不如舊等多d人認同個心好過d姐 嘓班抄家老細唔洗講la又點會知HT每年一隻 新出舊嘅一定跌價架 咁梗係吹到新嘅一文不值la
老實講我好鐘意T800上次嘓2隻我都幾乎訂左但係第一集嘓造型我唔鐘意 但第二集我就唔覺得似個樣太方口又大似科學怪人多d 當時無訂個心都幾忐忑架 又唔知要等幾時我先會有隻係我屋企 到今年4月見到dx10嘓樣似返亞諾又槍又有火神機槍 知道有得訂馬上出去訂 到依家到手為止都知大貨會跟相片係會有分別 但唔係個樣唔似係上色陰影輕手左d姐 所以我非常開心可以多年夢想到手 至於人家寫到點衰都無減我嘅喜愛
其實似唔似真係各花入各眼 但係有d玩家又好抄家又好已經有之前嘓2隻嘅都唔知HT會一年出一隻架 問題就 ...
JAYLAU2024 發表於 21-11-2012 11:42 AM

終於有人坦白分析
其實似唔似真係各花入各眼 但係有d玩家又好抄家又好已經有之前嘓2隻嘅都唔知HT會一年出一隻架 問題就 ...
JAYLAU2024 發表於 21-11-2012 11:42 AM

Very agreed
其實我認為今次係希望越大道至失望越大, 之前果隻係經典, 好自然Ver 2 + DX 應該係經典中既經典, 但現在成品未能到經典中既經典效果, 所以會有D失望同負評.:78:
頭像被屏蔽
HT而家做呢類12"的確係世界第一咁濟
我唔會用HT d 12"同第2 d廠去也比..樓主post果堆有大部份直頭係垃圾
...
hotroys 發表於 21-11-2012 06:05 PM

So you see, without Hottoys, we only had 垃圾...
今日手多多入多三套DX10:shy:
今日手多多入多三套DX10
O.K.TAK 發表於 25-11-2012 06:07 AM

下...?手多成咁.....!?
我手多極都只會忍唔住訂dx13...