Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.119~~~惑星開發改造人間~~~Super-1

師兄一如已往超正嘅報告,當然要支持啦!
super 1 咁矮o既:@:@:@
super 1 咁矮o既
cchong420 發表於 14-11-2012 09:16 PM

應該話點解stronger,sky rider同亞馬遜咁高~~~~~:@
cchong420 發表於 14-11-2012 09:16 PM

身為細佬, 矮啲有理...:he:
Super 1 最正就係五對愛的手手:

頭像被屏蔽
正!Super one真係好好玩~我唔買sic都係等佢!
一樣全入吧~~~~但係 Shocker Rider 我只係得一隻~~~~Stronger Charge Up 將會係魂限~~~~
果汁兄 ...
Somebody_Ex 發表於 14-11-2012 05:32 PM

應該都會入既=-=' 為入手十人...
但要多尐時間去接受先接佢返歸
一個字: 正!
Jono@行星試相館 發表於 14-11-2012 02:09 PM
THX Jono 兄支持~~~~~~~~~:77:
支持Some大分享
小弟仲未有時間好好玩隻super 1,但整體QC真係好好係條天線要用風筒吹吹佢
timothy276217 發表於 14-11-2012 03:36 PM
今次換手換得黎好玩過 Fourze 啲騎呢武器~~~~快啲開黎玩享受下啦~~~~:65:
Some大super 1報告
有好價就入無就
saga522 發表於 14-11-2012 04:27 PM
THX saga 兄支持~~~~:)其實成四千円一盒~~~~香港呢個價都OK啦~~~~:54:係笨大提高咗個價啫~~~~:54:
Because of its antenna, I give me up no matter I love Super 1 very much...
Douglas.M.Saint 發表於 14-11-2012 04:56 PM
德哥果然係完美主義~~~:DD小型人偶無咩所謂吧~~~~返黎搵風筒吹吹佢咪得囉~~~~:^
Some大呢期好勤力, 出好多好REPORT, 一定要支持!
haleyho 發表於 14-11-2012 05:17 PM
呢排畀亞女啲功課頂住~~~有時間一定會出帖~~~~因為重好鍾意玩 SHF 嘛~~~~:)
回復  Somebody_Ex

一樓孤仔好野
二話不說就給我換

真係唔錯!
翼. 發表於 14-11-2012 06:35 PM
有得換真好~~~~~恭喜翼兄~~~~~:D
回復 39# Somebody_Ex

支持!
d 圖重拍得好過官圖啊!
super 1 銀黑色真係好正
Andyccel 發表於 14-11-2012 07:18 PM
THX Andycceel 兄支持~~~~~~~:77:
支持 !!!!!

點解對角唔用軟膠........
星月夜 發表於 14-11-2012 07:23 PM
thx 星兄支持~~~~~以前 THE NEXT 係用軟膠~~~~~但由 Black 同 MoMO 開始就改咗用硬膠~~~~好處係硬身靚啲~~~~但一跌就斷~~~~~:80:
師兄一如已往超正嘅報告,當然要支持啦!
HTK 發表於 14-11-2012 08:38 PM
THX HTK 兄支持~~~~~~~~:43:
係囉~~~~~一併埋影相先睇到~~~~點解 Super 1 矮咗成半個頭 GE~~~~:67:
應該話點解stronger,sky rider同亞馬遜咁高~~~~~
pein 發表於 14-11-2012 09:41 PM
係出模時只要有少少偏差~~~高度就會有明顯分別架啦~~~~好似牙狼同絶狼 SHF 咁~~~差成半個頭位~~~~:(
身為細佬, 矮啲有理...
Super 1 最正就係五對愛的手手:
bigjohn2hk 發表於 14-11-2012 10:24 PM
呢五對手確係正正~~~~~~~~:shy:
正!Super one真係好好玩~我唔買sic都係等佢!
EricBanana 發表於 14-11-2012 10:28 PM
我朋友買咗SIC~~~~都好唔錯架~~~:78:不過我都係等 SHF~~~~~~:DD
應該都會入既=-=' 為入手十人...
但要多尐時間去接受先接佢返歸
果汁先生 發表於 14-11-2012 10:48 PM
原來如此~~~~~~咁希望果汁兄好價入手~~~~~~~:77:
支持 some 大靚圖 :71: :7: :71:

剛剛死鬥入左(仲入左新一、黑禿鷹同連者匙蛋 set),仲擔心緊換手嘅問題... :help:

另外 some 大覺唔覺超一有少少李大嘴呀?(睇左盒面圖同實物比較有 dd 覺得) :66: