Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.119~~~惑星開發改造人間~~~Super-1

不知是否因為雙臂太幼的關係...頭部略顯過大了?

可動方面, 要是胸板跟芒果奶一樣可以活動來增加雙肩向前擺動的幅度就更好了~~
強烈支持~:74:

SOME大似乎對好壞參半的天線沒有投拆喎:p
rider的天線..水晶眼...一向都係佢地既靈魂..其一做得差或角度唔好...成隻玩具會變得怪怪地:77:
一個字: 正! :71:
支持Some大分享:)
小弟仲未有時間好好玩隻super 1,但整體QC真係好好:71:係條天線要用風筒吹吹佢:(
Some大super 1報告:$
有好價就入:love:無就:oh:
Because of its antenna, I give me up no matter I love Super 1 very much... :56:
Some大呢期好勤力, 出好多好REPORT, 一定要支持!
support~
但係對角好似怪左D...有時覺得正常有時覺得粗左D.(睇唔同CHING既相.).錯覺?
PandaF91 發表於 14-11-2012 11:48 AM
謝 PandaF91 兄支持~~~~~對角太直我諗係考慮生產檢查QC問題~~~不過如果分開散件畀番玩家自己插落去會好一點~~~~:)
好靚仔今次出得
比例好好
玩具 發表於 14-11-2012 11:50 AM
整體平均水準好好~~~昭和系確係信心之作~~~~:)
昭和拉打會全入, 期待riderman
msz006_ver.ka 發表於 14-11-2012 12:10 PM
一樣全入吧~~~~:75:但係 Shocker Rider 我只係得一隻~~~~Stronger Charge Up 將會係魂限~~~~:time:
SOME大的圖還是一如以往的靚麗
可惜我拎起SUPER1時...看到他頭大咀闊角粗....我放低了==
果汁先生 發表於 14-11-2012 12:29 PM
果汁兄放棄了~~~~咁咪入唔齊昭和十人囉~~~~:@
回復 12# Somebody_Ex

一樓孤仔好野
二話不說就給我換

真係唔錯! :43:
Thanks for your sharing and detailed report!
膠青 發表於 14-11-2012 12:42 PM
THX 青兄支持~~~~~~~~~:73:
不知是否因為雙臂太幼的關係...頭部略顯過大了?

可動方面, 要是胸板跟芒果奶一樣可以活動來增加雙肩向前 ...
手榴蛋包飯 發表於 14-11-2012 12:43 PM
胸甲可動會令對手夾得緊啲~~~呢個關節值得保留~~~~:36:
super 1 銀黑色真係好正:shiny:
支持 !!!!!

點解對角唔用軟膠........
rider的天線..水晶眼...一向都係佢地既靈魂..其一做得差或角度唔好...成隻玩具會變得怪怪地
老文 發表於 14-11-2012 02:07 PM
強烈支持~

SOME大似乎對好壞參半的天線沒有投拆喎
茂利大魔王 發表於 14-11-2012 02:02 PM
又唔係12"收藏公仔~~~SHF只係一隻細比例人偶玩具而已~~~生產上粗一啲都係在外難免~~~:73:不過真係畢直咗啲GE~~~~:DD