Toysdaily 玩具日報

查看: 6303|回復: 31

[Hot Toys] 好恨想HT出這款系列的作品, 有可能嗎?

各位師兄, 由於小弟極愛TMNT系列, 一直好想有公司能出到1/6的電影版忍者龜, 現在開這個帖希望HT能注意到, 雖然電影版如今看來是有一點老土, 但是由於童年的情意節, 實在是希望能被開發成產品, 希望有愛的師兄請加入支持的行列.
以現今HT的技術相信要做此系列應該很容易, 若能作成DX可動眼一定很棒, 每隻龜附一個場景地台再加上一堆武器.

頭像被屏蔽
pass :68: , 小弟不喜歡姐
真係童年回憶:73: 我細個都好鍾意忍者龜,但大個之後覺得忍者龜個樣好恐怖~反而細個覺得血腥恐怖既異形,大個覺得有型有骨感~:oh:如果ht會出,會買紅頭巾(好似叫米高) 細個最鍾意佢~:he:
絕對支持HT生產呢d經典角色 :D
唔係冇可能,機率低D

呢套野我個時仲係小學,淨係記得每隻都有唔同武器
頭像被屏蔽
忍者龜真係一個童年回憶黎, 細細個都好鍾意睇, 電影版一樣有入場睇,
不過如果真係出 12" 要睇過實物先決定買唔買 ... :36:
... btw, 我都係 like 紫色 Donatello !
我鍾意超任隻game!可以雙打。當時可以同一畫面出五隻敵人係破天方的表現…………
…………老餅的回憶~~

There are many licenses still waiting...
Robocop, Batman Return, Back to the Future, XMEN first class, Prometheus, Metal Gears, Batman Rises, Biohazard, Avengers, New Superman, New Spiderman etc.
The list go on and on...

But they have done Mars Attack, you never know.
其實以而家HT的強項係真人頭雕, 出呢卡通角色o既市場嘛...真係好低機率
除非有套新電影上畫而又好紅啦, 雖然下年會出忍者龜LEGO, 唔知熱潮會否再起~
對忍者龜o既印象只停留係四打街機上...好難打...
同埋個個爭用揸棍果個, 之後就揸刀...:34:
但係hottoys最唔願包膠,TMNT唔包膠就無feel啦~
除非隻hulk出完大獲好評!
不過我估都係"大鑊!"同"好平!"多...:55:
仲記得佢地叫咩名
藍 - 里安 - 用日本刀
紅 - 拉非爾 - 用帥
紫 - 阿當 - 用棍
黃 - 米高 - 用雙節棍
細個好鐘意忍者龜:handshake:
No chance :38:
^_^^_^^_^^_^^_^^_^