Toysdaily 玩具日報

查看: 7706|回復: 12

[劇場創作] 集齊3.75 IRON MAN, 來個史詩式大劇場!!

前言: 3.75 IRON MAN, 買一隻那版本,又買吓一隻呢個版本,買吓買吓,就到左"只差幾隻"就完成既狀況...哈哈,最後當然買埋啦:73:但還真感謝IRON MAN 2 玩具系列,真係都出得好齊下,都以非炒價入到他們,哈哈,真開心!!:43:

:52:劇場開始!!:52:

話說一班IRON MAN無所事事,有隻IRON MAN就話: 不如落D跳舞嚕!! 眾MAN叫:好!!

一排IRON MAN 就浩浩蕩蕩去DISCO!! (由左至右:山洞初代,成立AVENGERS的黃金號,找到CAPTAIN AMERICA的貓耳,MU/IM2的經典造型,漫畫中打敗IRON MONGER的銀甲,80年代打機見到的OVERSIZE甲,IM2/MU的Extremis甲(甲以米立技術存在皮膚下),全身都有小燈的Modular甲,ultimate世界的ultimate甲)

YEAH!!YEAH!!YEAH!!一起森巴舞~~

在IRON MAN們狂歡之際,想不到壞人出現大突襲!!

仇家有備而來,IRON MAN們兵敗如山倒!! (左:大陸同志幅射人-魯陳,中頂:IRON MAN 2 大佬但呢隻係漫畫版的 Whiplash,右:下集大佬Mandarin)

被打到一仆一碌(左:永遠宿敵,蘇聯最強機器Titanium Man,中:蘇聯第二強Crimson Dynamo,右:綠魔先生Norman Osborn的 Iron Patriot)

壞人大勝!! (左:個樣好似底褲笠頭變態超人的Guardsman,中:夠大夠霸氣的Iron Monger!!,右:平行世界的壞表親 Iron Man 2020

貓耳幸福走得甩!! 大脫走!!

經過千山萬水,來到IRON MAN大頭神求救(左右有我最喜愛的金銀護法!!):D

表情足,動作誇,貓耳大喊:嗚嗚嗚~技安又黎蝦我啦~~~:time::help::sad:

大頭神大受感動,派出尚未開封既最強IRON MAN大反擊!!! (貓耳想:個樣咁薯既?! 掂唔掂o架??)

貓耳先眾壞蛋講道理:你地呢次死哽啦,你睇我大佬幾咁英明神武,一隻手指就可以捽死哂你地!!哈哈,仲唔知衰快快同我say 句sorry,我都可以考慮吓放過你地...
眾壞蛋:.......(條友咁串嘴!! 郁佢!!)

一交手,最強IRON MAN就被擊倒啦~~!!
貓耳:大佬!!咪玩啦,又話最強!! 點會一野被KO...真大鑊!!:50::50::50:

之後....:61:神積出現.....最強IRON MAN開始動起來

登登登登登!!! :Q
最強IRON MAN居然變成了一個大斧頭,估你唔到!! 真係好強!!!! :Q:Q:Q

絕地反撃!! IRON MAN超級大斧!!!

一斧定神洲!! 一野做低哂班壞蛋!!
YEAH!! 正義必勝!!:!

大團圓!!
IRON MAN 們 PARTY PARTY  AGAIN!!

劇終~~
謝謝收看!!:51:
正,尾3同尾4我見到ffr (final form rider),哈
好多Ironman , 果然係忠實fans。利害。
好忠實既im fans:71:
巴打個劇場太正  忍唔住留名支持
最後個隻曉變身的 IRONMAN 好正...
CHING 有冇多 D 資料提供
:64:
好齊人                         :$
正正! 支持!!
頭像被屏蔽
好多鋼鐵俠啊:71:
Iron Man axe 笑死我, 哈哈哈哈
IRON 鋼斧都出埋,無得輸,堅正:71:
實在是感人的IRON MAN團隊,很齊人
見到axe出現時,好有看勇者王膠街架出大鎚絕招的feel~~~將敵人化為光吧!!:34:
有無C兄講下隻2099咩來歷AR??