Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kenyon12

只想分享toy hunters見到既, 不是中傷或人生攻擊

關閉 [複製鏈接]
回復 31# rider_black

無∼∼想佢出吓名
toy hunter = hottoy = 兆萬2/f?
徙氣啦,在toy hunters Facebook 留言係無用㗎,toy hunters Facebook喺佢地自己D員工控 ...
firefire 發表於 10-11-2012 08:18 PM

又唔係噃! 我曾試過喺HT facebook 留言話過一位高、瘦、細眼嘅男仔冇禮貌,串串貢,後來雖然佢仲有喺度做,但明顯比從前有禮貌咗同識同人講唔該,仲好似少咗埋counter位添!
呀樓主睇完你個title
再睇到你講某人
已經唔想睇落去
強帖留名係啦
回復 34# riverboa

Yes! Also equal to 玩具狂熱!:73:
搵食啫,何苦同個細路女計較呢?仲要做到咁盡?無左份工好無陰公架。
hk小文 發表於 10-11-2012 06:02 PM

其實唔係話想攪到個細佬女冇咗份工,不過佢服務客人態度惡劣,千幾二千蚊嘅玩具佢又當係“草”,人仔細細就串爆咀,就算俾人鬧吓甚至炳鑊金,都應該啦! 早啲鬧佢都係想鬧醒佢,塞錢落佢個袋咋!
回復 7# fannyabc128

師兄, 咁不如由你犧牲小我, 完成大我:75:
搵食啫,何苦同個細路女計較呢?仲要做到咁盡?無左份工好無陰公架。
hk小文 發表於 10-11-2012 06:02 PM

用返你句野, 我玩玩具者,何苦俾完錢仲要受呢個細路女既氣? 仲要訂左件野等左幾個月,拎貨都要唔安落,我唔陰公架?

連最基本既服務態度都冇,咁都叫ok? 如果佢係出面做其他sales,佢一早俾人炒左啦.
我嚟買野啫,何苦同D客計較呢? 仲要寸到咁盡? 無左份工係自己囉嚟架。

面就人 ...
firefire 發表於 10-11-2012 06:24 PM

同意 自己都做過sales 雖然係有客難頂 但係做得服務業唔係咁不如做d唔使對客的吧
其實對付呢D無知嘅人好簡單,而家科技先進要偷拍一D都唔難。
建議各位下次最好專程搵呢位女士幫助, ...
firefire 發表於 10-11-2012 05:13 PM

good idea...我第一個支持~!!!!
不過手頭上得一張 joker 2.0單, 未必能與呢位女士碰面.
講真, ht d product又唔係話隻隻得, 服務更係九流, 鐘意得失d客仔
已經少左去訂野, 玩少一兩件, 海闊天空

睇多次明喇!:(

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
好奇怪地果日我去拎洲長佢好有禮貌喎.........
又多謝又拜拜........
lcm44bb 發表於 10-11-2012 06:22 PM

可能佢對你.....:67::he:
回復 1# kenyon12

可否請問下c hing, 佢話 "玩Batpod 有乜注意"?我攞果日serve我果個mud 都無講......
多謝分享

暗蒼肥west婆:66:
店員問題建議大家EMAIL HOT TOYS投訴更直接吧∼此POST關閉請見諒。

有關討論店舖、品牌或真實人物
我們不鼓勵會員討論店舖的經營手法不論好與壞(例如:好服務的商店、黑店,奸商……)或任何真實人物外貌,性格進行人身攻擊或未經証實之評論。有關之討論我們亦會小心處理,以免討論區被人利用作發放虛假消息、宣傳、抺黑、罵戰等,因未經証實之討論可能對真實人物、品牌、店舖會造成不公平之影響。 管理員有權即時刪除或鎖上有關之討論而不另行通知。