Toysdaily 玩具日報

只想分享toy hunters見到既, 不是中傷或人生攻擊

關閉 [複製鏈接]
Sorry to let u confuse , I had ask the staff to give 2 bigger plastic bag , I explained that we  ...
kenyon12 發表於 10-11-2012 04:06 PM

咁個包包(?)又幾細心喎~~抵讚!

不過落雨拎咁大盒野真係好唔方便....
回復  馬田丁

我拎DX12 時都見到佢, 佢俾我o既感覺係:"佢認為所有黎Hottoys拎野o既客人都係傻仔!!"
我 ...
kimlam 發表於 10-11-2012 03:49 PM

小弟不才...用普通話講:"邊夫嚇, 又係邊夫嚇, 咁夜先黎邊夫嚇"

邊夫嚇即係咩?? 謝賜教:77:
蝙蝠俠囉~
佢地自己圍內覺得好好笑~ 我只係覺得佢地好白痴...

其實對付呢D無知嘅人好簡單,而家科技先進要偷拍一D都唔難。
建議各位下次最好專程搵呢位女士幫助,無論去問野、訂貨、拎貨、換貨嘅時候都全程偷拍佢嘅態度及行為,如果唔係邊有機會影佢呀? 然後發送到HT投訴。

如果HT唔理嘅話都無問題,大可以將條片上載到 YOUTUBE 然後用英文大字標題寫 "THE ATTITUDE OF HOT TOYS SALESMAN",等全世界認識呢間公司嘅售貨員用咩態度去對待D客!
我都比佢寸過好多次,唔緊要,最緊要妳要寸到底!

妳做得咁寸,我都唔使同妳客氣,妳在明我在暗,我慢慢同妳玩! 妳要出名我一定幫到妳!
蝙蝠俠囉~
佢地自己圍內覺得好好笑~ 我只係覺得佢地好白痴...
kimlam 發表於 10-11-2012 05:08 PM

哦..雖然係有D 白痴.咁都係佢地圍內玩, 唔係出言侮辱你, 如果佢係出言話你阻佢收工就要小
下次咁唔好排到佢 就擰轉身同後面講
先生 我讓你先
rider_black 發表於 10/11/2012 17:23

做乜野要斬腳趾避沙蟲? 你比佢知道你地愈怕佢,就愈壯大佢個膽!
樓主不如將個post掉多次俾HT, 等佢哋炳吓呢位問題員工!
其實對付呢D無知嘅人好簡單,而家科技先進要偷拍一D都唔難。
建議各位下次最好專程搵呢位女士幫助, ...
firefire 發表於 10-11-2012 05:13 PM

搵食啫,何苦同個細路女計較呢?仲要做到咁盡?無左份工好無陰公架。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我記得攞babydoll時, 我見佢都好有心機解答客人問題!:36:
好奇怪地果日我去拎洲長佢好有禮貌喎.........
又多謝又拜拜........:66:
搵食啫,何苦同個細路女計較呢?仲要做到咁盡?無左份工好無陰公架。
hk小文 發表於 10/11/2012 18:02

我嚟買野啫,何苦同D客計較呢? 仲要寸到咁盡? 無左份工係自己囉嚟架。

面就人地比、架就自己掉。妳要掉架我一定幫妳!
這些可以在toy hunters Facebook 留言嗎?讓他們知道某位員工的極差工作表演
這些可以在toy hunters Facebook 留言嗎?讓他們知道某位員工的極差工作表演
neoneo 發表於 10/11/2012 19:20

徙氣啦,在toy hunters Facebook 留言係無用㗎,toy hunters Facebook喺佢地自己D員工控制㗎。