Toysdaily 玩具日報

查看: 5923|回復: 17

[詢問] HK魂shop一問

請問各位師兄
如果我買野果時揀左到貨付款,係咪可以轉返用credit card網上找數呢?
如是,我好耐之前買左隻就出貨既斯路,係咪隔咁耐都可以轉credit card找數?

感謝~
請問各位師兄
如果我買野果時揀左到貨付款,係咪可以轉返用credit card網上找數呢?
如是,我好耐之前買左隻 ...
ase 發表於 8-11-2012 04:28 PM

我試過一開始揀貨到畀錢...
之後轉paypal畀...
唔知你就出貨係唔係指今個月...
不過就算貨到畀錢,到時都可以畀卡...
佢打電話畀你個陣同佢講畀卡,佢會帶埋部機上黎...
不過就算貨到畀錢,到 ...
小堅 發表於 8-11-2012 04:34 PM

感謝師兄回覆~

最驚係而家轉paypal俾錢,突然聽日出貨,到時條數又未update,運輸朋友又要收我錢,驚麻煩到運輸朋友~
感謝師兄回覆~

最驚係而家轉paypal俾錢,突然聽日出貨,到時條數又未update,運輸朋友又要收我錢,驚麻煩到 ...
ase 發表於 8-11-2012 06:07 PM

客氣...
我建議出貨前一個月內就唔好轉...
唔差得幾多,避免不必要既麻煩...
就好似師兄你講,到時信用卡個邊未update到...
但係運輸又送左黎,到時畀又唔係,唔畀又麻煩到運輸...
我通常係佢出貨前個封確認日期信之後就唔搞其他野...
(有時佢送貨日期同時間又唔準)
不過就算貨到畀錢,到 ...
小堅 發表於 8-11-2012 04:34 PM

請問佢個電話號碼係咪固定&响到貨嗰個月打嚟~~~:?
請問佢個電話號碼係咪固定&响到貨嗰個月打嚟~~~
pein 發表於 9-11-2012 04:18 PM

其實唔一定有電話打俾你, 我收左2件貨都係冇打電話就上尼
不過佢日期真係好準, 你揀左邊日佢就一定係個日送
時間就應該揀唔揀佢都係唔準時, 我個2次揀2點至6點, 佢未夠12點就送左尼, 應該係睇佢派開個區咩時間就咩時間
[quote]請問佢個電話號碼係咪固定&響到貨個個月打
樓主, 其實係出左信通知你幾多號派貨時, 信內面有提到你可以係幾多號之前更改付款方式(當然係指由貨到付款改為PAYPAL啦), 而唔會比你係送貨前一日重有得改.
頭像被屏蔽
係可以架。我今日都send咗email比佢地問咗相同問題,得到嘅答覆如下:

多謝閣下的電郵查詢有關更改付款方式的問題。

有關閣下的問題,閣下可以在發送日期確認電郵中所提及的資料最後更改日期前到PREMIUM BANDAI Hong Kong帳號的"My Page" > "Order History" > 找出想查詢之訂單後按“See Details”之後會看到“Method of Payment”,更變為"PayPal (Edit)" > 進行更改後按“Edit Shipping Information”,確認資料無誤後再按“Checkout with PayPal”進行付款程序即可。

但是請留意當貨品已經交由雅瑪多宅急便發送後,閣下便不能自行安排任何有關以上的更改,敬請留意。

其實尋晚我已經收到email通知隻斯路嘅shipping date係11月26號,但要更改付款方法就要響11月15號之前完成。
佢月尾先送貨,月頭先轉番credit card比咪得
次次都咁做
kelvin12 發表於 10-11-2012 02:26 AM

就算運輸送貨個時...
你都可以畀credit card...
叫佢拎畀機上黎...
畀多15蚊之嘛...
頭像被屏蔽
我想搭單問問如果paypal account有錢響度,可唔可以由paypal account 直接扣數,定係一定要用credit card 經paypal過數 ??
~Thanks~
回復 2# 小堅

可以貨到比咭?真係估佢唔到:@
不過係咪照收$15手續費?
回復  小堅

可以貨到比咭?真係估佢唔到
不過係咪照收$15手續費?
adidas 發表於 10-11-2012 12:45 PM

佢送貨個陣會打畀你...
個時你同佢講碌卡...
佢會拎部機上黎...
同你畀現金一樣價...