Toysdaily 玩具日報

查看: 8270|回復: 27

[詢問] sideshow買野問題

想問下各位前輩 我原先系sideshow order左只 batman beginning 但系系用朋友噶credit card pay噶, account噶information就系我自己噶名 所以落單之後距地就發翻mail比我話過唔到數 然後我就cancel左原先噶order 之後sideshow就發左封cancel confirmation噶mail比我 但系我上翻個account睇status就總系話item shipping soon 請教大大們我噶cancel系咪即系已經作實左?
已家on delivery.你有無receive .fedex 既email 既shipping status?
我個隻batman去到Oct 25, 2011 12:17 PM
In transit
SINGAPORE SG..
你確定你已經cancel 你的order? 通常他们会给十四日时间你用其他途径准备付款這段時間就是狀況就是item ship soon 是他们还hold著貨給你, 若然你真是cancel order,迟点他们就会更新狀態,留给waiting list 的人。我的已經過了海關不過要報稅, 27日可收到,MY. MALAYSIA
我都煩緊哩樣…我一個朋友係加洲,一個係澳洲…

兩個都係用我同一張信用咭付款…

之係遲一日訂o既澳洲就send E貓黎話同一張信用卡唔可以用兩次…

咁我緊佢話21號前改卡…依家都唔知改得o岩唔o岩…

兩個都未收到貨…
回復 4# 地獄滾球

照里由他们已接受你第一日的Order,你有没有查你第一个account 的status?
回復  地獄滾球

照里由他们已接受你第一日的Order,你有没有查你第一个account ...
Wskr 發表於 26-10-2011 12:05 AM

第一同第二個ac都係話"運送中"囉…
回復 6# 地獄滾球

是“Item Ship Soon" 或 是 "Shipped"?
你確定你已經cancel 你的order? 通常他们会给十四日时间你用其他途径 ...
Wskr 發表於 25-10-2011 09:59 PM

岩先打左電話去話cancel啦 唔該曬前輩指點~
請問報稅大概要報幾多percent?
回復 8# kit0o0

每个地方都不同,我的国家不鼓励我们网上购买贵的货品,所以抽10%, 不是只算货物的价值而是加上邮费。整个包裹的价值,希望你的不需要报税。。
睇怕要啦一定 我系CA我臨應該都要13%。。。。。。。
回復 7# Wskr

Processing:no:
回復 11# 地獄滾球

Processing 是最初的 Status,即是他们留了货给你,还没有收到付款, "正在处理"
通常是正在与客户跟进付款手续。请问大大是否第一次在SS购物?
回復  地獄滾球

Processing 是最初的 Status,即是他们留了货给你,还&# ...
Wskr 發表於 26-10-2011 07:31 PM

冇錯:71:所以好擔心有咩地方做錯左買唔到…:31:
冇錯所以好擔心有咩地方做錯左買唔到…
地獄滾球 發表於 26-10-2011 07:47 PM

请问大大所提供的信用卡是否出自美国及澳洲?
回復 [u唔係呀…會唔會買唔到架?rl=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=5678323&ptid=169131]14#[/url] Wskr