Toysdaily 玩具日報

查看: 6917|回復: 19

[Hot Toys] 今期HJ 廣告(我冇scan圖), 出Star wars ep1 Obi Wan Kenobi

如果係出Obi Wan, 起碼去到ep2先買
不過佢師傅Qui-Gon Jinn弋應該係後著....
唔會瓜?個隻sideshow的吧?
sideshow最近先話出
應該係sideshow的.
嚇死人吃:@好彩ss出,可以慳番!
不過Sw版權改變左,可以傾個版權會易左未定
因個頭都唔係好靚, 但"出品元"寮hottoys<--日文字
所以諗係咪佢出, 成18000yen, 好似有發光light saber
肯定係sideshow。

星戰版權係ss彈比ht&#22021;,條件係ht只會出ss短期內唔會再出&#22021;12"。
肯定係sideshow。

星戰版權係ss彈比ht&#22021;,條件係ht只會出ss短期內唔會再出&#22021;12"。
catcat 發表於 6-11-2012 09:56 AM

咁Darth maul 係咪有機?!?!
好消息, 希望快&#21874;有圖
咁Darth maul 係咪有機?!?!
ilovetoys 發表於 6-11-2012 10:01 AM

最近DARTH VADER 2.0 & DARTH MAUL已經比medicom再重出.

RE: 今期HJ Hottys賣廣告(我冇scan圖), 出Star wars ep1 Obi Wan Kenobi

最近DARTH VADER 2.0 & DARTH MAUL已經比medicom再重出.
thiam 發表於 6-11-2012 10:15 AM

咁我仲要等到幾時呀:help:
回復 11# ilovetoys

我自己都想知幾時.........................................
我鍾意EP2, 3果個造型多D
為免誤會, 我將標題 "HOTTOYS賣" 等字眼減去....

這個是SIDESHOW出的, HOTTOYS只是該產品在日本及HK的代理販賣商而已...

同樣原因,
之前已經有人(機), 誤會SIDESHOW的Boba Fett是HT出的了...
HT 一早講過下一個 Star Wars 1/6 會係 Anakin Skywalker   或者 Han Solo

至於 1/6 版權,雖然 Lucasfilm 易手,合約仍然有效

要等合約到期,HT 方可競投/爭取新合約