Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 廿一月

[Hot Toys] 今期HJ 廣告(我冇scan圖), 出Star wars ep1 Obi Wan Kenobi

回復  ilovetoys

我自己都想知幾時.........................................
thiam 發表於 6-11-2012 11:45 AM

我只想要Darth maul 呀~~~~
HT 一早講過下一個 Star Wars 1/6 會係 Anakin Skywalker   或者 Han Solo

至於 1/6 版權,雖然 Lucasfi ...
Gretzky99 發表於 6-11-2012 12:41 PM

人地講下姐, 見到先算啦.
之前侯活夠話每年會出一至兩隻Star Wars 人偶啦!
過左年半啦,影都無 !
回復 15# Gretzky99

我估就算合約到期HT唔會競投/爭取新合約, 避免同SIDESHOW有任何衝突.
回復 18# thiam

商業世界好難講....一切都係錢字行頭  

Disney 再唔再批地區性獨家license都未知, 又或者兩者可合作成立 一個新brand去投!?
回復 19# chankb

我對SIDESHOW唔多瞭解, but據我所知SIDESHOW除左1:6仲玩埋Statues,
所以眼前或目前SIDESHOW依然係最佳人選.