Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

我e+仲禁到wing wor
sabaoth 發表於 1-11-2012 10:03 AM

Wing EW同MB Freedom都重有
未訂就快手啦

Wing EW同MB Freedom都重有
未訂就快手啦
chlycab 發表於 1-11-2012 10:13 AM

隻freedom貴普通版一倍, 真係唔捨得:die:
Yeah,真係得,之前訂左wing zero,要俾多次$40shipping, 豪俾佢! Freedom no la, 太貴. 普通版$8xx 有交易, 抵 ...
leo_chan 發表於 1-11-2012 03:31 AM

請問邊度有8xx, 我見親都係9xx:handshake:
great!
【Order No.】  00001
【Date of Order】  2012-11-01 07:58:50
現金pay錢,訂到!
請問邊度有8xx, 我見親都係9xx
sabaoth 發表於 1-11-2012 10:36 AM

試過有差1雞就9魚,好似係某西九龍出晒名既模型舖
隻freedom貴普通版一倍, 真係唔捨得
sabaoth 發表於 1-11-2012 10:18 AM

但係睇相真係限定面相sharp好多,我係唔鐘意隻野油淋淋je

我兩個版都未買,都係諗緊...
但係睇相真係限定面相sharp好多,我係唔鐘意隻野油淋淋je

Gainax 發表於 1-11-2012 11:08 AM

普通版就真係抵玩, 9魚玩到隻MB喎...
不過你可以咁諗...普通版就周街都有, 但prism finished就只得呢次訂既機會喇...
如果要揀一隻又負擔得起, 我會買prism finished

Gainax 發表於 1-11-2012 11:08 AM

所以我兩個版本都入晒~:DD
卡隆 已下架!!!!!
所以我兩個版本都入晒~
ray文 發表於 1-11-2012 12:13 PM

要睇米缸做人 :67:
要睇米缸做人
Gainax 發表於 1-11-2012 12:18 PM

:DD, 不過睇啱時機都平唔少呢~:he:
兩隻都係咁玩, 我會買平一半既普通版, 差成8舊水, 買到另一樣野........:56:

普通版就真係抵玩, 9魚玩到隻MB喎...
不過你可以咁諗...普通版就周街都有, 但prism finished就只得呢次 ...
民 發表於 1-11-2012 12:10 PM
卡隆 已下架!!!!!
adoro333 發表於 1-11-2012 12:15 PM

WING 0 EW都無埋:!
抽选。。。。咁囤货嘅死硬
隻freedom貴普通版一倍, 真係唔捨得
sabaoth 發表於 1-11-2012 10:18 AM

日本魂Nation會場限定 Freedom Prism Coating Ver.我已入手.  QC幾好, 咁至似返Metal Build質素嘛!  睇相或者睇唔出Prism Coating既效果, 但實物是閃爍爍的.  :handshake:

我昨晚我都訂到隻卡隆, 自從老婆送咗六隻黃金EX俾我之後,  我都入左EX坑...  據聞香港魂商店卡隆與日本魂會場卡隆 的外盒包裝會有所不同, 就好似日本魂會場黑盒薛安boxset及行版白盒薛安boxset咁.  消息有待確認...