Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

WTF ???

(Items are not added to your cart, because our inventory falls short for the number of it ...
Predaking 發表於 1-11-2012 01:34 AM

依家一係禁到就彈呢個出黎
一係就冇貨
其實有冇人諗過佢會有限額
過左個限額之後既ORDER會退錢
卡妙 發表於 1-11-2012 01:12 AM

其實真係甘多貨? 我估消息一出後,煙士班炒家一定狂掃,但似乎宜家連佢地都食唔晒,如果多成甘不如做當普通魂shop算,我伯係6點半後果d (出現第一次sold out) ,會唔會係system出錯所以買到,因為有hk魂shop以來好似冇試過好似今次甘(有錯請指証),當然希望我估錯,個個買家都入到:77:
其實真係甘多貨? 我估消息一出後,煙士班炒家一定狂㷌,但似乎宜家連佢地都食唔晒,如果多成甘不 ...
west1234 發表於 1-11-2012 01:40 AM

同埋order number~~個個都係00001~~
我都怕係system出錯~~又嚟cut單~~:79:
其實真係甘多貨? 我估消息一出後,煙士班炒家一定狂㷌,但似乎宜家連佢地都食唔晒,如果多成甘不 ...
west1234 發表於 1-11-2012 01:40 AM

1月先派貨,如果唔夠都應該可以整
我相信呢隻野既然有咁多人買到
個價遲早地鑽
我覺得出現在SOLD OUT之後既都係BUG出黎買
至於苯大點搞就真係有戲睇
我都怕係system出錯~~又嚟cut單~~
danielon 發表於 1-11-2012 01:43 AM

唔係咁X大整估呀{:3_135:}我搞左成四個幾鐘喎....
我4點半左右訂到 MB Freedom
order no係 00004
我總係覺得之後都係出 00001既,小心系統出錯
我都怕係system出錯~~又嚟cut單~~
danielon 發表於 1-11-2012 01:43 AM

會唔會係00001代表卡隆, 00002代表第二件貨

ORDER NUMBER係你個AC訂過幾多次野而定的
例如:新AC買第一樣野=00001
第二樣就=00002
如此類推
我4點半左右訂到 MB Freedom
order no係 00004
我總係覺得之後都係出 00001既,小心系統出錯
chlycab 發表於 1-11-2012 01:48 AM

睇下有冇人第一批訂到~~可以睇下個order number 係咪咩~~
第二樣就=00002
如此類推
卡妙 發表於 1-11-2012 01:54 AM

哦~~~咁就好了~~安心去瞓啦~~
謝謝解說~~:77:
剛再上魂網,發現卡隆再可以訂購,好奇怪。
1月先派貨,如果唔夠都應該可以整
我相信呢隻野既然有咁多人買到
個價遲早地鑽
我覺得出現在SO ...
卡妙 發表於 1-11-2012 01:44 AM

如果真係唔夠,我唔多信會為香港整多d, 到時日本果面實噪,始終banadi一定照顧左日本班買家先

第二樣就=00002
如此類推        

Thanks , 明白
剛再上魂網,發現卡隆再可以訂購,好奇怪。
samreal 發表於 1-11-2012 02:00 AM

都係out of stock,試左就快10個鐘,放棄
回復 404# p_lam0730

我都試左好耐,最後那一次,我不繼F5,及勁按Pre-order,終於有一次入到去購買場裡面。我都吾信,但我已收到確定電郵!
回復  p_lam0730

我都試左好耐,最後那一次,我不繼F5,及勁按Pre-order,終於有一次入到去購買場裡面。 ...
samreal 發表於 1-11-2012 02:08 AM

唉,我見只有out of stock