Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

回復 394# danielon

你之前冇訂過野ORDER NUMBER 就係01
我之前訂過其他野,卡隆係第二次網上買既野,所以我既order number 係02
唉,我見只有out of stock
p_lam0730 發表於 1-11-2012 02:11 AM

次次都係叫我LOAD完佢先
LOAD完又OUT OF STOCK
有時就LOAD到有得禁
禁完之後就401
用o左唔夠5分鐘訂到卡隆,可能夜了。
用o左唔夠5分鐘訂到卡隆,可能夜了。
nothingworry 發表於 1-11-2012 02:16 AM

用左全日時間都訂唔到,應該放棄條line了
用左全日時間都訂唔到,應該放棄條line了
p_lam0730 發表於 1-11-2012 02:22 AM

:help:dont, how about before ??

try one more time la ~
同埋order number~~個個都係00001~~
我都怕係system出錯~~又嚟cut單~~
danielon 發表於 1-11-2012 01:43 AM

order number~~00001係咪第一次買野咁解呀?如果唔係死得人多WO......
只訂到Wing Zero, 卡隆 out of stock :31:
卡隆仲有得訂,我用apple 機見到still can place order...brother be quick.
卡隆仲有得訂,我用apple 機見到still can place order...brother be quick.
nothingworry 發表於 1-11-2012 03:02 AM

一入到去冇分別
師兄你點做到:die:
訂了卡隆,已收email 確認,諗緊訂唔丁freedom,太貴....1800好似唔多值,不過今屈機,唔可以連埋其 他魂 product 一起訂......要分開比運費
要不停refresh, 會見到out of stock, 但按多幾次橙色就會停定,就入到去username and password, 唔知係唔係apple 機唔行IE 易o的呢。。。
一入到去冇分別
師兄你點做到
卡妙 發表於 1-11-2012 03:04 AM

的確撞到,我頭先好彩入到一次,但我冇第二個ACCOUNT,所以OUT左...
而家登記多個試吓.....

-------------------------------------------------------------
再報告:3:35 試左好多次都唔得.....
的確撞到,我頭先好彩入到一次,但我冇第二個ACCOUNT,所以OUT左...
而家登記多個試吓.....
neo.L 發表於 1-11-2012 03:20 AM

我次次F5,之後狂禁ORDER都唔得
我次次F5,之後狂禁ORDER都唔得
卡妙 發表於 1-11-2012 03:25 AM

睇黎唔得啦....
之前個D有可能係系統問題,我都驚我11點訂到既係系統出錯.....
睇黎唔得啦....
之前個D有可能係系統問題,我都驚我11點訂到既係系統出錯.....
neo.L 發表於 1-11-2012 03:29 AM

我都係算啦....
其實我覺得好早就完左
應該好多人都係系統出錯落ORDER
不過始終都扣你錢冇理由唔比貨你