Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] EX 卡隆 到手快攝!

Nice capture bro, you are always so quick in getting everything!!

The shop I ordered from told me ...
Wtong23 發表於 30-10-2012 23:56

but i am still waiting my ex 處女座 asia ver., 雙魚座 also ordered asia ver, duno when will i able to get them. Now market go crazy, i cant find shop can order hk ver.

Congrat that you will get urs soon!
回復  davidchan112323

絕對同意 , 根本就係比D炒家炒到癲哂 , 各位C兄理智D唔好中計 , 雖然1,2千唔係多 ...
將星 發表於 31-10-2012 00:14

炒價根本就係某些玩家做成, 我開始玩神話兩魚中一隻, 之後D人明知定期再版都不斷高追.
EX雙子四魚中一隻, 出左幾隻之後而家一牛都要有人追, 又係明知一定再版, 攪到而家五魚中都可以訂唔到, 現貨要七魚
價錢從來都係市場主導, 唔理開價有幾高, 只要有人買就係市場價, 嫌貴但又買既真係要檢討下
回復  hksun0921

仲有只最終青銅一輝OCE都上2千
nycwingo 發表於 31-10-2012 09:01

果時我買六魚中都肉赤呀!
這是什麼特別版?~~~~
@rtoo 發表於 31-10-2012 09:59

魂展會場限定
我始終覺得神話係靓果EX, 一直睇下各CHING既相就算~
睇左咁多隻...都唔覺EX有幾靚~~=.="
太貴了, 2魚.......痴. = 4隻 EX 了
我始終覺得神話係靓果EX, 一直睇下各CHING既相就算~
睇左咁多隻...都唔覺EX有幾靚~~=.="
DomiNic 發表於 31-10-2012 10:17

面相好多都係神話靚 (除左早期黃金), 但可動同聖衣貼身度EX真係贏哂. 青銅系列EX真係唔得. 我都唔希望佢海鬥, 神鬥, 冥鬥reboot
頭像被屏蔽
回復  kmtang

我希望全部reboot舊果只做聖衣形態, 神話E家野裝著得多會磨損。 其實我反而幾中意 ...
nycwingo 發表於 31-10-2012 10:56

我而家舊黃金都做哂聖衣形態, 但係如果其他都reboot就真係唔係錢問題, 係位既問題.
EX青銅, so far隻星矢我真係接受唔到佢關節ball joint唔同色, 戰損甲係賣點, 但係唔make sense, 甲都爛冇理由D杉唔爛, 之前隻戰損星矢都有做埋爛杉, 而家反而重倒退左
回復 67# kmtang

臉相...換上半胸像果D, 水瓶, 處女, 獅子等, 不知幾掂~!係欠天秤, 山羊, 同巨蟹差D姐~

黃蜂腰...我真係接受唔到~, 反而神話望落覺得有質感D~
反正我都係隻隻企係度DISPLAY...EX有幾可動都好, 對我個人黎講~冇所謂~
所以我至今都忍到手, 一隻EX都冇入過~
回復 69# kmtang

戰損人偶APPENDIX 乘勢可出...:34:
回復 43# hksun0921

nice!!!!!!!!!!!!!!!!!
I want 天秤, 山羊 & 巨蟹胸像!!!!!!!!!!!:53:
而家應該皆大歡喜 (除左炒家)
未訂快D去!

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000292
而家應該皆大歡喜 (除左炒家)
未訂快D去!
kmtang 發表於 31-10-2012 08:26 PM

係咪一個account只可買一隻?