Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] EX 卡隆 到手快攝!

有愛就無敵:71::71:
EX系列我由雙子買到去天蠍就決定唔再儲落下喇(心諗仲有8隻黃金未出喎,其他未計),原因係價值越黎越貴,好好地一件玩具,一個系列攪到炒黎炒去,已經失晒意義...都係留比其他師兄玩啦!
卡隆真係好型仔:handshake:
是的, 冇意義, 買玩具買得貴到不過癮, 不開心, 玩黎仲乜, ...不過香港地就係咁,  可以炒的, 不會不炒..  總之, 都係果句, 玩得起便玩吧, 不要玩無錢開飯便行..
回復 34# hksun0921

師兄,我意義係想話,開頭D人勁插隻雙子腰細又核凸,開頭$400冇人會買,等佢插水先...我就唔覺得喇,我冇定到,現貨一出$380就即買了,到現在第6隻處女座未炒已經要$700幾了,真係誇張...遲D再出左D黃金角色真係不敢想像了,唔係無錢買,只係覺得值唔值姐!
啱啱八卦上網 CHECK下,嘩...成二千銀一隻都有人買? 真係失去理性了...遲點雙子一再版,呢隻隨時一千都無人要....大家冷靜下好啦~ 太瘋狂啦!:69::47:
換換髮型 換換髮色 禁又有錢搵!
笨大絕對勝利:53::70:
正野:71:
聽日去囉貨
其實隻卡隆如果出第一日上日本呀虎即决價都係11,000yen,問過代購公司都係14魚左右到港,不過都覺好貴,點知宜家炒到兩隻牛真係痴線。:69:
同一套聖衣, 大佬出時話冇變化兼樣衰, 細佬出時變咗天仙(仲要孖生), 原來真係有恐慌性購買:67:

好厲害!

一隻EX 可以上到二千
B 記的銷售策略很勁呀!

師兄欠處女wo:58:

嬲嬲地, 自己黎~~~~~ :34:
師兄欠處女wo
Leoyin 發表於 30-10-2012 22:22

訂左亞洲版, 唔知等到幾時
不過, 我玩星矢咁耐, 兩千買一隻, 仲要係一出就去到這個價, 真係史無前例..
宜家, 炒得比較貴的神話, 見到 ...
hksun0921 發表於 30-10-2012 20:09

單隻神話我未試過過千咁買, OCE星矢就係我第一隻因價錢而skip左