Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] EX 卡隆 到手快攝!

儲埋隻處女就prefect喇, 不過亞版通常遲一個月到呢.....:71:
n年後出ex海龍,有無心等呢
多數好快再版撒卡,玩左咁耐神話點會唔知....通常冷門野先驚無,如果真心要雙子卡隆就煩D啦.....
EX系列我由雙子買到去天蠍就決定唔再儲落下喇(心諗仲有8隻黃金未出喎,其他未計),原因係價值越黎越貴,好好地 ...
davidchan112323 發表於 30-10-2012 08:30 PM

師兄..我都係..初初雙子冇訂..硬食左2隻現貨..之後一直訂到天兆..
拎天蠍果日..轉手放左俾搵現貨既人..之後冇再儲落去..放返隻獅子..同雙子出去
Nice capture bro, you are always so quick in getting everything!!

The shop I ordered from told me they should be able to get this for me within this week and finger cross there is not surprises and I can collect Kannon, Saga and DX12 altogether next week when I return from my trip.
回復 35# davidchan112323

絕對同意 , 根本就係比D炒家炒到癲哂 , 各位C兄理智D唔好中計 , 雖然1,2千唔係多 , 但係比人當水魚咁禁真係唔值 , 玩少隻算啦!
呢度d人係咁架.......一出果時個個插腰幼又呢樣又果樣........
我重有同人嘈過.......依家.......挑.... ...
lcm44bb 發表於 30-10-2012 07:39 PM

根本上好簡單
好多人羊群心態
見到貴野, 就以為一定係好野
好似之前神話隻TV版星矢咁
一出果時好多人話唔得
350都無人要
之後日本無貨
香港炒返轉頭
就有班人高追

根本上EX撒加好快就會再版架啦
我一定放左我玩緊果隻

打死唔信之後唔會再版
會唔會佢地自己友bid番?之後再高炒?
馬仔 發表於 30-10-2012 08:09 PM

應該係日本果面都當炒緊
回復  davidchan112323

絕對同意 , 根本就係比D炒家炒到癲哂 , 各位C兄理智D唔好中計 , 雖然1,2千唔係多 ...
將星 發表於 31-10-2012 12:14 AM

真心係鐘意既人
一早就比550"高追"左啦
真係想知而家比千幾高追班人咩心態
好彩唔係雅典十二銅人之一
如果唔係我就奶野
而家見到炒成咁
我都唔知慶幸定咩心態好 LU
嬲嬲地, 自己黎~~~~~
hksun0921 發表於 30-10-2012 10:39 PM

:58:看落都吾差
係咪我睇錯?頭髮只係反方向調轉?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
這是什麼特別版?~~~~