Toysdaily 玩具日報

查看: 10047|回復: 16

[活動展覽] [轉貼] 魂展.....續..... (好多唔知大家見過未既圖...)

前兩日上其他網見到, 見呢度無咩人講, 所以POST上來同大家討論下~
主要係EX場景~ 其實都幾靚!

近距離山羊, 頭雕都做得幾好~

山羊巨劍, 好震撼既場景~

阿穆既星光滅絕....好似.........DRINK虫多D~ 哈哈!

金牛既頭雕都做得頗神似~ 真好!

沙加既配件加埋場景都好配合~

一次過4隻沙加.......

巨型金箭~

最近距離既雙魚頭雕~ 好靚女~~~ 嘻嘻!!

又係一張好震撼既血腥白玫瑰~ 幾型!

艾奧里亞既閃電戰鬥拳場景~~

米羅既真紅刺針~

積屍氣冥界波~ 不過個場景爭少少死屍同埋骷髏骨.....

卡妙既曙光女神之寬恕~~ 個水藍透明女神好吸引~

但就嫌個凍氣波唔夠震撼..........好似街霸波動拳~~

EX比起1.0真係靚仔好多~ 呢隻係自己星座所以必入!!

先看看這張童虎既昇龍霸......... 然後.....................

廬山昇龍霸!!! 真係型到跌渣!!!

薩卡既異次元空間~ 好夠3D感~~

紫龍既昇龍霸~ 見得太多了~

怪怪的火鳥.....

鳳凰幻魔拳...... 其實係幫你個腦照X-RAY~  (薩卡: 我個腦無事丫嘛?)

阿瞬既星雲氣流....... 未免太簡單了!!

冰河既鑽石星塵? 曙光女神? 同卡妙既差咁遠既?

皇級水瓶冰河~

係咪一定係要單眼呢? 有無頭雕換啊? 好可憐啊!

呢個角度睇加埋燈光效果都幾靚~

皇級天秤紫龍~

個裙甲有點兒古怪~~

睇黎都係參考返天秤EX既比例會好D~

惡夢終於來臨...... 冥衣雙子EX........ T.T

唔通真係又要由頭儲過? 笨大實在太殘忍了!!!

相比之下EX版真係無咁擁腫......

瞬既女朋友~ 第十一位青銅聖鬥士變色龍珍妮~

仲有埋條鞭~ 想像一下面具下一定係個大美人~~

同阿穆對決既冥界蝴蝶~ 笨大終於聽到玩家既訴求了~~

隨盒附送進化前既蟲蟲, 笨大都算細心~

108冥鬥士..... 究竟要儲到幾時......

電影版太陽神都出埋, 睇黎笨大真係連一滴水都要陰乾埋我地...........

電影版黃金蘋果...... 出無可出! 笨大真係好呃錢呀!!!

見呢度無乜師兄POST過呢批相, 所以轉貼過來俾大家參考同討論下~
如果各位師兄見過的話勿插, 謝謝!!
:71::71:多謝分享....:71::71:
thx for share
睇過了,有師兄post過
阿穆出緊果招應該係星塵旋轉,星光滅絕個起手式有少少似銀河星爆,係對手無擺咁高姐:36:

哈,多謝師兄轉d新相比我地睇,上面果d都係吹下水,希望你唔好介意:D
D特效件,真係好靚
如果苯大出會場呢D特效我第1個買!!
童虎係出緊廬山龍飛翔
昇龍霸條龍係飛上天
龍飛翔條龍先向前行
好彩無乜玩星矢野...唔係幾大間屋都唔夠放:63:
其實d圖有人貼過晒:(
多謝樓主分享先...
不過主版已有POST...
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=194628
回復 6# 卡妙

同意,比起佢依家個d靚可止幾倍:55:
冥雙子令人心動:handshake:
電影版睇黎會出多d
因為其他果d已經番炒左好多次, 又冥衣ex又ex5子, 呢條水食唔得耐, 人氣高都咁話
睇過曬, 不過都Thanks!!
冥金 EX .... 果然

EX 之路睇黎有排行 :79: