Toysdaily 玩具日報

查看: 8962|回復: 23

[詢問] EX 山羊要食死貨是EX 紫龍

今天行旺角, 同相熟的老闆吹水, 佢話7月EX山羊要食死貨是8月EX紫龍, 我問佢有冇咁快知呀, 佢話情況同EX處女食EX一輝一樣, 有冇其他師兄可證實真定假 ?
問題係有冇得買山羊+天龍會平D先
咁到時天龍咪會有平價???
頭像被屏蔽
紫龍點都好過光牙同個隻乜鬼:(
如果係真,咁兩隻一齊平訂,相信都有人訂,但消息不太似,怪就怪垃圾睡記,好賣咪入多D貨,賣到夠為止囉!佢又賺得多,玩家又正常價買到所愛。都唔係做生意,諗埋啲縮數{:1_204:}
紫龍點都好過光牙同個隻乜鬼
sumissum 發表於 12-5-2013 02:14 AM

光牙都算好啦,叫做同聖鬥士有關係,而且係主角,可以用平價吸引到生客買。巨蟹跟個隻死貨真係唔知咩料,個樣又嚇死人,根本只有fans才會買。{:1_212:}
老闆昨日問我訂唔訂, 一牛 EX山羊+EX紫龍,
光牙都算好啦,叫做同聖鬥士有關係,而且係主角,可以用平價吸引到生客買。巨蟹跟個隻死貨真係唔知咩料, ...
花少爺 發表於 12-5-2013 11:40 AM

巨蟹的死貨狂徒黎架!點都受歡迎過光牙啦!
起碼好多師兄用正價入手左,隻光牙我估真係少人用正價入
就算佢跳到一百以下我都冇興趣!反而隻狂徒佢跳我即入
D特效好好玩
狂徒係老虎 bid 咗六草多 好抵玩
都吾覺得奇,次次出親五小强都係咁la,累死曬D黄金
如果合併買平d又唔駒~~
不過巨蟹ex已經炒唔起, mk見6魚找一! 足足平左首日1魚! 我頂
真的假不了,假的真不了...
我兩隻都訂左...
唔駛理佢食乜死貨...
如果合併買平d又唔駒~~
不過巨蟹ex已經炒唔起, mk見6魚找一! 足足平左首日1魚! 我頂
denniskwong 發表於 13-5-2013 09:31 AM

其實佢地hold貨,無人掂,迫住減價促銷,今日灣188孤已經見一箱放係地下:38:
回復 12# denniskwong

隻隻黄金都炒得起咩,同理巨蟹係我12裡面最憎哥個,我不知幾想同冥王神話哥個對調