Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: saintseiya1234

[詢問] EX 山羊要食死貨是EX 紫龍

但山羊開始應該又再起炒風{:1_212:}
明知會死代理仲入咁多做乜鬼,入完又要逼人食:blame:
咁係咪會有1魚既ex紫龍死貨先:35:
代理咪又係比日本果邊質佢要,一層壓一層,如果你吾欏死貨,下次有好野人地又吾預你,
回復 17# yugi
但山羊開始應該又再起炒風
ben167 發表於 13-5-2013 10:30 PM

同意, 始終山羊同蟹人氣都有段距離, 同埋舊山羊同 EX山羊真係進步得大多, 但無可否認巨解 EX 真做得幾好
其實佢地hold貨,無人掂,迫住減價促銷,今日灣188孤已經見一箱放係地下
霸氣膠 發表於 13-5-2013 07:54 PM

見到都心涼, 下次山羊等下先入都未遲.
見到都心涼, 下次山羊等下先入都未遲.
denniskwong 發表於 14-5-2013 02:51 PM

我都唔明點解成日話人地HOLD貨, 大家知唔知HOLD貨個風險有幾大,
笨大近年根本好賣少少已經會於新貨推出後4個月內公佈再版.:44:
我都唔明點解成日話人地HOLD貨, 大家知唔知HOLD貨個風險有幾大,
笨大近年根本好賣少少已經會於新貨推出 ...
大猿猴 發表於 14-5-2013 03:01 PM

咁我真的希望佢再版雙子...
笨大近年根本好賣少少已經會於新貨推出 ...
大猿猴 發表於 14-5-2013 03:01 PM

HOLD貨個風險有幾大 ?
我真係唔知喎
你咁清楚你不如詳情講下