Toysdaily 玩具日報

查看: 5072|回復: 22

[Hot Toys] Dx12 拎左鳥終於,,,,

我琴日終於去拎左Dx12,,,本來我自己係第三日單 一早拎得,,不過想等埋Bat pod 先一齊拎
跟住換左張 第三日單比個TD師兄 比佢玩先 佢果張第四日
轉過頭第四日又話拎得
好啦 琴日終於放假,,,的起心肝去拎左佢,,,

拎果陣 順手問埋果位,,,面部有點兒[暇痴]既女仔

我:UM..唔該!!BAT-POD派到幾號??
[暇痴]:派!到!6!月!2!號!既!六!點!前
我:哦 唔該

無錯 佢係一粒一粒字機械式咁講出黎,,,,

岩岩見到有個Post 講緊 Bat pod 派到 7號,,,,

what the fxxk???????

相差一日,,...肯定係我黑囉我相信

聽日又要出去走多轉.....唉~~

:58::58:師兄,我見到你後面有架batmobile~~~
仲未拆盒?!?!:handshake:
工作很忙 未有時間去睇櫃,,,,

之前有開post 我都拎左出黎影相,,,

一個字 懶!!!

遲d工作定d先去搵野set佢出黎 加埋 bat pod

暫時放係盒度先

整多兩張 惡塙圖 batman 未使用過既 雙槍:66::66:
工作很忙 未有時間去睇櫃,,,,

之前有開post 我都拎左出黎影相,,,

一個字 懶!!!

遲d工作定d先去搵野 ...
蒼月遊馬 發表於 29-10-2012 11:35 PM

:71::71:造個新櫃係最好既解決方法!!!!!!
回復 4# 蒼月遊馬

超級炸彈槍
頭像被屏蔽
型呀, 真係想入返隻, 即使已經入左1/4
多謝好兄弟:$
如果唔係你我都無得玩早d:$
我張單廿號都唔知等到幾時...
回復 1# 蒼月遊馬

我張batpod單7月1日咪等到2013?
回復 1# 蒼月遊馬

同你一樣,拎佐batman, 過兩個鐘又話有batpod, 又要走多次,之前想等到一齊拎,發覺好難受,都係出去拎,即刻開心晒。
今日出去 怒視個爛面

:70::70:

順手拎卡隆ex:66::66:
回復  蒼月遊馬

超級炸彈槍
matthewxd1998 發表於 30-10-2012 12:00 AM

我中意你呢個 超級炸彈槍 既 名字:66:
我張單廿號都唔知等到幾時...
U.TOYS 發表於 30-10-2012 01:17 AM

20號.......等到2013:35: