Toysdaily 玩具日報

查看: 4435|回復: 13

[玩具攝影] [第一次自家改造]Marvel Now Captain America

小弟第一次用ab為人偶改造
面部的塗裝仍未完成><

素體

多謝收看=]
support customize.
can be improve!:71:
好大工程:71:

一睇再睇,個頭盔係咪好似厚得齊?!><肩甲會唔會補番d六角形?

不過custom made ,第一次真係算唔錯:71:
great effort, support you eventho i am not a big fan of marvel now designs.
are you gonna complete the rest of the team?
各下所用的藍色係?我都想油呀?
好大工程

一睇再睇,個頭盔係咪好似厚得齊?!>
ChrisLamXYZ 發表於 15-3-2013 02:09 PM

我都覺厚左d.因為第一次用ab土
一撻落去個頭度整整下先覺厚左d
各下所用的藍色係?我都想油呀?
socasio 發表於 15-3-2013 06:29 PM

我要一陣check check先
不過marvel now captain america該淺色小小
戰損版?????????????????????
回復 6# getter1234

個頭差少少,成個感覺真係唔同哂{:1_225:} 如有wave 1 人樣隊長,試下換落去哩隻到;出來的感覺應該好唔同:he:

個body我覺得改得ok架,只係膊頭差少少
支持自改, 加油 :$
good~改造動力持續下去!加油~
支持支持.. good job{:1_219:}
堅!!!!{:1_214:}
好勁啊,支持改造!