Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Figma 150 : 褐色美人 T-elos(速影)

好耐冇出過FIGMA POST 了, 因為最近真係好忙, 日日無限LOOP 同樣既事:56:

所以琴日出一出旺角鬆一鬆, 行下既時候, 比我見到E盒 FIGMA T-elos
之前經過左FIGMA KOS-MOS 經驗後, 我唔諗住買佢, 怕會重演KOS-MOS 既差異,
但琴日攞起上手時, 發覺比想像中好, 所以入手了

返到屋企, 即使仲有好多野未做, 我都忍唔住開盒玩先,
無可否認, T-elos 配件比KOS-MOS 少, 但造型, 上色, 面相都比KOS-MOS 優勝,
不過, 如果FIGMA 可以 再重新設計一個KOS-MOS 面相, 再跟T-elos 出就好了

因為唔記得左差電, 所以相機影左兩張就冇電, 希望大家唔好介意

[size=15.555556297302246px]

仲有, 之前入手了人生第二位黏土人了(第一位要出年三月先到手), 小闇真係好可愛NE:35:

[size=15.555556297302246px]原文POST
http://blog.yahoo.com/xenonpan/articles/720935/index:64:

THANKS FOR WATCHING:64:
figma T-elos我都有入手, $308, 係皆旺買
テロス(T-elos)マジテラエロス!
原來出咗, 我都唔知tim.............
figma T-elos我都有入手, $308, 係皆旺買
テロス(T-elos)マジテ&# ...
lingling0721 發表於 28-10-2012 10:24 AM

T-ELOS 真係好正, FIGMA 第一次褐色女性膚色做得好自然同靚:35:
原來出咗, 我都唔知tim.............
DarkKnight 發表於 28-10-2012 03:54 PM

可能係因為DELAY 關係, T-elos 今個月早左少少出, 23號 release左了:78:
我都入咗,:78:
雖然配件少,但出得好好~~~
我都入咗,
雖然配件少,但出得好好~~~
fktuen 發表於 31-10-2012 12:45 AM

認同, 我覺得比KOS-MOS 仲好:71:
T-ELOS 戴左面罩好似量產兵,
加上我左SHOULDER JOINT 好似有D PROBLEM, 唔可以同右JOINT 平衡...
我都諗緊孖入多一位T-elos
認同, 我覺得比KOS-MOS 仲好
T-ELOS 戴左面罩好似量產兵,
加上我左SHOULDER JOINT 好似有D PROBL ...
Xenon 發表於 31-10-2012 11:37 AM

乜咁啱呀, 我 T-elos 也是孖入呢~~ :66:
T-elos 個樣木木獨獨, 真係好量產feel~~~ :71: