Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 第二彈---SHF Kamen Rider Fourze and Machine Massigler

最後竟然入左呢部車,,之前講過唔低過150,,我係唔會入

真係自打嘴巴了!!
睇完劇場版Mega Max就入了
幾時到ooo部車咖!!

第一彈---半年買左三十幾隻shf,,影住3隻比大家睇 (傷眼)
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=182898&page=1&extra=#pid6187688
哈哈, 大大, 我同你係同道中人, 諗法一模一樣 ; 不過我就仲守得住未買。

但過多兩日會唔會守得住呢, 就 ...... :75:
哈哈, 大大, 我同你係同道中人, 諗法一模一樣 ; 不過我就仲守得住未買。

但過多兩日會唔會守得住呢, 就  ...
廬山百龍霸 發表於 4-6-2012 12:26 AM

早買,可以揀靚貨啊
隻磁力fourze,我實在買唔落手
我都等緊OOO架車
果隻磁力野,我都好唔想買,但中毒太深,冇計!
果隻磁力野,我都好唔想買,但中毒太深,冇計!
TIMM 發表於 4-6-2012 09:45 AM

隻野d qc真係...................買唔落手
但依隻野,依家已爛價
到時仲平,不過好難揀到靚貨
我都等緊OOO架車
火野映司 發表於 4-6-2012 07:17 AM

就算係限定都入啊