Toysdaily 玩具日報

查看: 11317|回復: 26

[玩具報告] 15年後 TDK Batman 之進化 (今昔對比) 超X多圖 (第一頁尾有問題請教)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441661032556673.99886.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)
15年後可能有新的BATMAN BEGIN,那時的BATMAN會是什麼模樣? :? 先來數張美圖以解BATMAN擁躉的饑渴 :) 雖然 SUPER ALLOY BY JIM LEE 樣子有點美漫FEEL,如果可和HT DX02互(換)咀就一絶了~~ 不過無膽試下劣圖數張。

鏡花水月,鏡中有你,鏡中有我 :75:

圖中TDK只是DX2,我隻DX12未攞。 這隻SUPER ALLOY by Jim Lee 真是好物,以一牛五至七魚價錢有那麼一大件超合金真是超值~ :$

那蝙蝠原來是磁石,按下一邊門就能開啟,我差點把蝙蝠磁石撕下來呢... :ice:

兩個飛標一支拉力槍,配件不太夠,但件BATMAN夠重手接近2.2磅已擺平一切! :!

又話有磁石貼斗蓬? 我嫌不夠力下最後用了寶貼算了...:sad: 有師兄可解救我嗎?

另一配件,大厦石躉,樣子再妖魔一點會更好,現在只是搞笑的層次,所以都放在一邊算了...:oh:

談回SUPER ALLOY,真的很有氣勢,金屬真的不同凡響~ :71:

:46:大胸男女我都愛~

膠腰帶上色出界,相較求其一點,扣點分... :ice:

美勾~~~ :)

膠底雖可提高大腿活動性,但會否較易變色? 如HT IRONMAN紅底褲變小粉底??? :ice:

另一可惜的地方是手肘無能用,10度也屈不了呢~ :no: 太可惜了... 但腳可動性ALMOST PERFECT~

不理了,男人都係要剎那快感,射了先算!!! :*

如果係金屬就更有手感! :)

U are always my HERO ~ :handshake:

SUPER ALLOY 其實高一點,我就了角度影兩者身高才相近...

武器互換~

謝欣賞,你的支持,是我發瘋報告的動力。:love:
SUPER ALLOY - 機械感,,令人一種感覺~ :71:
如眼可著燈重正~~~
回復 2# acq

I can't agree more, U are fxxking right man!!!!!!
Very nice!!! :shiny:
點解我睇唔到圖既:26:
呢隻我仲稔緊, 型係好型, 再加JIM LEE個朶!!! 但BAT MAN 加合金, 硬係俾唔到我"少林加足球"個種"得"嘅感覺
回復 6# samurai

但我覺得唱歌加功夫掂喎! 如果唔嫌我講嘅問題,咁很大超合金真超值呢!
回復 5# lcykl2000

太多相,用電腦睇啦
:71:好正既超合金batman!
今日入超人見到仲有,不過子彈已耗盡,冇買了:47:
Super Alloy好正,不過個樣如果再惡D咁就好
而家有D似唔開心扁咀...
回復 10# kevchan1103

所以我話同TDK互換咀就正囉!
不過對比官圖,個手肘可以咁拗,係我唔夠力、細膽? 定係今次偷工減料? 有無師兄解答?

只能說各花入各眼,反而佢之後出既ironman我幾期待

回復 13# adqaad

我都超期待, 唔洗再玩HT, 又貴又無HEART (E.G. 隻MARKVII 全玩換件, D  GIMMICK死曬去邊?):50:
謝謝分享,不過唔係我杯茶:78:
不過jim lee 畫D野幾正:$