Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具報告] 15年後 TDK Batman 之進化 (今昔對比) 超X多圖 (第一頁尾有問題請教)

超靚呢, 大大, 隻手肘應該屈得, 40度, 大力D啦~ :71:
隻石像好cute....
回復 17# the_crow

所以米話隻石像得啖笑,我都無拍佢同BATMAN影, 正一影衰曬~ :72:
回復 16# classicpredator

好似INS POINT 重有, 大大去睇睇~ :shiny:
15年後可能有新的BATMAN BEGIN,那時的BATMAN會是什麼模樣?  先來數張美圖以解BATMAN擁躉的饑渴  雖然  ...
darknight 發表於 27-10-2012 21:27

合金這隻蝙蝠俠配上布魯斯的頭雕,感覺很不錯喔
大大可以試試看
回復 20# 布魯斯偉恩

但我膽小, 唔敢挑個咀出梨................... :Q
這款是什麼造形?感覺一般, 但賣得好貴下
回復 22# batman38

這是美漫造型, 應該設定在未來, 好似漫畫未出現過的原創作品, 我有D FRIEND都話不外如是, 但一拿上手就高潮迭起, 依嘩鬼叫, 原來係超合金呢~~~ 那份重量真很夠台型, 不過對超合金無愛就無野講~~~~ :!
官圖冇實物咁正.......
支持,等待Ironman
爭d miss師兄正post添,後推一下~:43:

小弟睇display都睇到流口水,可惜家貧,無力後追了。

唯有睇師兄美圖當玩過。:71:
回復 26# catcat

唔好玩啦,以貓大資歷之深,收藏之廣,我拍馬屁都追唔上:shiny: