Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

岩岩行過問左一問..話去到19號
小弟20號:70:
各位2x號朋友應該可能今年內拎到:43:
拎左,支LED 槍著唔到:63:
有冇CHING知道派到幾多號呀:79:
派左20/7啦..頭先九點九拎收檔前拎左,見未開膠紙就唔CHECK啦聽日先開來玩...
派左20/7啦..頭先九點九拎收檔前拎左,見未開膠紙就唔CHECK啦聽日先開來玩...
ultrachiu 發表於 29-12-2012 12:10 AM

姐係21仲未有:63::42:
廿號單尋日拿到手,但可動眼出事...右邊眼有嚴重紅眼睛症:56:
有冇人知22號攞得貨未??
回復 583# mbmmi

我21号單都未打比我........:42:
21號18:00單還未收到通知
我都係22號,今日去問過未有,現在只派到20號
Arm arm打完去問,仲派緊20唬
派左兩個星期都仲係20號。。。:unhappy:
Arm arm打完去問,仲派緊20唬
派左兩個星期都仲係20號。。。

crossover314 發表於 5-1-2013 03:01 PM

姐係最後一水未做好???第三水?
:30:
前日又見到 ht  俾 6神合體o既dx12 o的客. 上水應該去得7788.. 應該好快出最後一批.
HT always gives you a new box (連啡外盒) for first pick up. "6神合體" is for exchange only!
前日又見到 ht  俾 6神合體o既dx12 o的客. 上水應該去得7788.. 應該好快出最後一批.
源泉立歃 發表於 7-1-2013 10:15 AM

係唔係都好啦∼不過都希望好似ching咁講快d有得攞啦∼