Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

我怕呢排d貨都係6神合體, 仲諗緊今日拎唔拎好.
saihanghk 發表於 12-12-2012 04:46 PM

我尋日拿左,見佢地全部開新箱,我拿了,沒有大問題呵
嘩~呢隻差唔多派貨派左兩個月~~~勁~~

(本人都唔記得開左個貢o既post~~XDDD)
回復 531# babycar

大大放心, 剛剛取貨是開新盒的, 一take 過
頭像被屏蔽
回復  babycar

大大放心, 剛剛取貨是開新盒的, 一take 過
cwskenny 發表於 12-12-2012 05:23 PM

但都是喜歡dx02那種質感,同埋望落身型好像平均d

我十四號單都收到電話但係未有時間去攞! 我第一次買, 我想問吓呢隻嘢個盒有幾大? 我要預個位放喔!:70:
回復 536# pnchan

ching,個盒係39.5cm*32.5cm*15.5cm啊:78:
回復  pnchan

ching,個盒係39.5cm*32.5cm*15.5cm啊
Softsong 發表於 12-12-2012 21:40

Thx! 要接佢"入宮" 真係要執吓屋先得!:30:
Just got mine. I realy shock the head is connecting  by magnet!
琴日去拎左貨了,新盒,

想問師兄們,個頭雕耳仔位有黑色油是否正常?
17號單剛收到電話了
17號單今天準時到HOTTOY取貨,睇左三盒,店員開始面黑,彩佢都傻,睇到第四盒OK收貨,即到對面公園CHECK,冇問題,回家中
剛打去問,仲係17號,25號單唔通聖誕之前都無得玩?
17號單今天準時到HOTTOY取貨,睇左三盒,店員開始面黑,彩佢都傻,睇到第四盒OK收貨,即到對面公園CHECK,冇 ...
Hongboy 發表於 14-12-2012 01:35 PM

Ching睇第四盒先ok,
頭三隻是什麼問題?是否因為胸甲有花痕?可否分享一下一^^^
回復 545# E神

好多師兄都好好, 開一盒全新就一 take 過, 我開第一盒全新胸甲同肩甲有氣泡 ... sosad