Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

回復 543# Hongboy

wah... 師兄可以開四盒...
我問佢係咪可以開多盒佢就話除非有大damage先係.....
番屋企一睇成粒燈斷左.... 腰帶崩左.....  :cool:
我琴晚去攞,一take過,無乜瑕疵,
回復 561# RRAAYY

師兄有冇完成圖睇下 ? 我都想學下自己執一執 D 花左既位 :77:
籌先啱啱去拎咗貨,第一盒個胸甲真係有少少花,雖然店員話係污糟,但係我都要求開多盒,跟住呢盒就無乜問題lu....其實除咗胸甲同支槍之外,仲有乜嘢要check架?
17號單今天準時到HOTTOY取貨,睇左三盒,店員開始面黑,彩佢都傻,睇到第四盒OK收貨,即到對面公園CHECK,冇 ...
Hongboy 發表於 14-12-2012 01:35 PM

突然3 日內咁快派14-17號單:Q之前成個星期都派唔到一日:no:
我想問吓大家呢隻嘢本說明書放喺邊度架?我搵唔到嘅?
回復 565# pnchan
地台燈呀 CHING
各位大大,其實check果時真係要留意下胸甲,我之前返屋企睇左胸有一條痕,都好養眼!!第日即時換:o
回復 568# Hongboy

Thx for your help! Let's me check check!!!
今日收到電話:$18號既有得拎,聖誕前:love:有得拎
今日收到電話18號既有得拎,聖誕前有得拎
ma34chunkit 發表於 18-12-2012 09:50 PM

幾時到21呀:26:
回復 572# RFWing
我都等更
我24號單聖誕前睇怕都冇得拎~:56:
21th invoice..................for my frd :x
:44::79:
我26號