Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Luke Skywalker 之 Fashion show

精彩絕倫!!! 真係要好多figure先做到,仲有d道具,superman都有兩隻!!!
超強 !!!!!!!!!!!!!!!!!
強,勁,靚。

Max版主,小弟有個小問題:第一張Tatooine圖,Luke是不是未有light saber?
實在太感動喇!:79:
竟然有CHing可以整到啲咁正嘅图,真系服到五体投地。:71:
真整啲咁靚嘅相。所花嘅時間同心机肯定唔小。又要Cap相,又要搵衫,最重要加埋啲Photopsho啲後期製作,小啲精神同心血都整唔到!!!
你是最好的 :71:
玩具可以玩到好似電影咁 ~~ 你真係好強~~一定要支持 !!!!:71:
very good.. I wish I can do that..
曄正到不得一了,正到呢!!師兄無私分享,請受小弟一拜。7
曄正到不得一了,正到呢!!師兄無私分享,請受小弟一拜。
:handshake:CHING
真係花左好多心機~~~

支持~~~~~~:71:
非常之正!!!!

多謝樓主!!!!!!!!!
Crazy production:66:, thx for sharing:71:
真係好有feel :$
搞到我又要拎套戲出黎返睇了
正正正:77:
先謝謝各位的回覆~~~:64:

雪怪及坐騎都有....勁
chankb 發表於 25-10-2012 04:03 AM

數年前, 在大阪巧遇此等史前物件....
價唔貴, 一味大件, 拆盒帶佢地返歸.....
STAR WAR 係要咁玩先感動!!!!!!!!!勁!!! 大大應該加張LUKE 係 Jabba the Hut 隻"飛空艇" 到出現救人個幕, 咁就PERFECT la.....................