Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

.........早知唔等佢電話.....自己走去攞啦:unhappy:
got it too, feel free sin open, now keep it in box sin. {:1_233:}
回復  花少爺

師兄。。。雞旺 2 樓做緊11魚內。。。快點11魚內。。。快點去。。。今日唔知明天價 ...
manchuenau 發表於 25-6-2013 06:58 PM

謝報料,我再睇定d先,反正唔係話好必要,可以等一等:44:
下晝4:00幾收到電話了
但要星期六下晝先得閒去拎
唔知會唔僧比人揀晒靚野....... =.=
石強ching真係快手!!!:)
精品幾時有得拎- -?
我係yahoo訂左。 快啲打俾我啦@@
其實ROBOT 魂, 大家用乜去滲線?
同模型一樣?
要滲線,補水貼,滲線技術整得好似上面ching都還好,真係技術差d隻野就報銷,搞咁多野真係買隻模型砌冇咁嬲, 唔怪得今日ssp g記 日版都只係賣1牛1草,仲要繼續有現貨賣,呢隻插硬水見紅魚
要滲線,補水貼,滲線技術整得好似上面ching都還好,真係技術差d隻野就報銷,搞咁多野真係買隻模型砌冇咁嬲 ...
bryankai 發表於 26-6-2013 08:41 PM

請問g記係邊間?明天狗衝:46:
請問g記係邊間?明天狗衝
花少爺 發表於 26-6-2013 09:07 PM

唔知係唔係講米青口口口,我今日下午4點幾取貨時見有現貨!!
呢隻限定野,白雪雪,要自己上水貼,上黑線?

唔好玩啦!跳樓係應該嘅,快D跳啦,當一般robot魂買先好。

要滲線,補水貼,滲線技術整得好似上面ching都還好,真係技術差d隻野就報銷,搞咁多野真係買隻模型砌冇咁嬲 ...
bryankai 發表於 26-6-2013 08:41 PM
呢隻限定野,白雪雪,要自己上水貼,上黑線?

唔好玩啦!跳樓係應該嘅,快D跳啦,當一般robot魂買先 ...
馬仔 發表於 26-6-2013 10:01 PM

效果顯注!!
#346 樓 整容前
#356 樓 CHING 個人技術整容後

pic fm jp