Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

呢隻原來係Robot魂,無貼紙係正常,不過我本來以為係FIX.

魂限,無法啦!

size比較(PIC FROM JAPAN SITE)

水貼是否又係會後補?
當初官圖是有貼有線,依家好似咩都無哂。
咁搞法VER.KA條線可以不用再入,因為貨不對辦。
以前接官圖同實際有唔同,都只係QC既落差,算數。
依家實物和官圖似乎係兩件唔同既野,有D問題,等香港番貨之後再睇睇點先~
水貼是否又係會後補?
咁搞法VER.KA條線可以不用再入,因為貨不 ...
kkkiii0079 發表於 23-6-2013 11:37 AM

真係同官圖相差太大,以後罷買呢條line:*
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000079430/

主な商品内容・
     本体
 ・交換用手首左右各3種
 ・ライフル
 ・シールド
 ・ビームサーベルパーツ×2
 ・ファンネルミサイル×2
 ・専用台座
 ・水転写デカール

官網寫有架喎!!!!!!
等現貨先買果然係明智的決定,大炒就算數,千一內就考慮吓:45:
No No No pal, This one is Robot魂 Ka signature.  not normal Robot魂 series.

Ka signature係有貼紙...

呢隻原來係Robot魂,無貼紙係正常,不過我本來以為係FIX.

魂限,無法啦!
馬仔 發表於 23-6-2013 10:59 AM
now still don't know 水貼是否冇送....

wait more japan news......

水貼是否又係會後補?
咁搞法VER.KA條線可以不用再入,因為貨不 ...
kkkiii0079 發表於 23-6-2013 11:37 AM
日本已出

眼....:o

日本玩家修改後

講真,原本出得好自行再強化冇問題,但成1牛買隻半成品,幫佢滲線,補貼(如果有),頭又要補執,咁買RB魂做咩,都係貪佢比貴d有隻現成上好色post下同玩下。
而家咁睇真係好失望...但訂左...
唯有諗下滲灰線定紫線好:oh:
我頂.......
搞到我想撻訂添
冇滲線都算
貼紙要自己貼 ? !
當初都係因為呢隻野冇咩product出過先訂佢
頂, 好後悔放左隻fix....... :63:
呵呵....成品靚仔到呢

:36:
不計可動,FIX的好似靚仔d同抵玩d:58:
點解上面的大大唔知魂shop全部都係要自己上貼紙啦

又唔係第一次出