Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

呢只我估都唔會太可動...你見佢官圖都係來來去去几個動作
shukei 發表於 23-6-2013 08:05 PM

咁又未必,
FIX那隻下身基本是零可動,如無股關節都夠死,
Robot魂那隻可動一定多好多,
FIX吸引點是已貼有水貼及可換件變另一隻
人地賣点講到明只係一個大字,我根本無期待過,我預左好膠同咩都無,係估吾到眼都要自己来啫
睇左一些日本玩家的相,可動唔會太差。

唔知天日有冇,響米青訂左!Ka signature預咗架啦!唔明點解咁多ching插!反而咁大隻robot魂,我好興奮!{:1_220:}
唔知今日會唔會有人有呢?
當初一看到試作就直接下訂,看到日本玩家的開箱實在有點不想附尾款.....不過多看幾個開箱文,突然覺得這麼大隻又超可動,外型也不算差,
只要上是墨線加水貼最後多噴幾層銷光,一定好很多...{:1_206:}(催眠自己中)
附上日本玩家http://file.blog.fc2.com/armedattack/130623/的大小比較圖,這真的好大一隻。
回復 324# hi600gg

我睇過佢矮過统御式少少喳,橙哥部ma就吾知
其實佢對眼係咪整得太細,攪到正面成個儍B咁
當初一看到試作就直接下訂,看到日本玩家的開箱實在有點不想附尾款.....不過多看幾個開箱文,突然覺得這麼大 ...
hi600gg 發表於 24-6-2013 09:52 PM

This price can almost buy a metal build la
all plastic.....:unhappy:
頑皮仔訂既朋友們,收到sms可取喇
孤仔訂應該無咁快掛...
其實上番D線,貼埋水貼應該好正.

回復 329# leawong

吾係呀,我見孤仔有貨wo,仲有得賣添,有可能未打到比你啫
not see at SSPO米青! will wait a moment!