Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

回復 122# ckc52322

師兄,你好似我坩,我都希望出隻玩具比我部freedom玩,不過我知道無可能
回復  ckc52322

師兄,你好似我坩,我都希望出隻玩具比我部freedom玩,不過我知道無可能
b855506 發表於 9-11-2012 08:09 PM

嘩!!如果又MB流星號+GN-Arm!!{:3_131:}有血流都無位放,你話幾禁皆大歡喜呢!!{:3_133:}
甘會吾會一係無trans arm mode或 無正常mode的楊過?
takeshi 發表於 9-11-2012 07:27 PM

trans arm , 楊過 意料之內..
睇下BANDAI想點奄你地(包括我) D$$
回復 111# ckc52322

r2件有啊
exia件加r3件就可以組成r2
pass.  I would rather Bandai reissue Seven Swords.
同七劍比。。。都仲係差一級:73:
如果買吾到七劍,買番呢隻都算啦:56:
腳掌真係細左咁喎...都係等現貨算
已訂.......如果心口同頭識發光就好:D
甘會吾會一係無trans arm mode或 無正常mode的楊過?
takeshi 發表於 9-11-2012 07:27 PM

已準備好點對應了~~ :78:
太正鳥...
不過估唔到會跟把槍...把槍好型...
不過冇咩印象 EXIA 有用過槍 LO :34:
eric 發表於 9-11-2012 08:53 PM

照計呢,普通楊過就魂限件 (好似 00-Raiser咁),Trans-AM 就  Exia 連 Repair II 件 (好以 00 Trans-AM 咁)~~
你出幾多version我就入幾多version!!!:34:
回復  ckc52322

r2件有啊
exia件加r3件就可以組成r2
dhk34 發表於 9-11-2012 09:03 PM

R2 D件同R3 d件有d唔同色..就算岩用,

太陽爐都不同..
R2 D件同R3 d件有d唔同色..就算岩用,

太陽爐都不同..
eric 發表於 9-11-2012 10:50 PM

無知一問

R2同Exia個爐有分別??
eric 發表於 9-11-2012 08:53 PM

照計呢,普通楊過就魂限件 (好似 00-Raiser咁),Trans-AM 就  Exia 連 Repair II 件 (好以  ...
fktuen 發表於 9-11-2012 10:45 PM

出幾多都好,最好吾好攪會場版之類...魂限算啦....:42: