Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

I only love EXIA in 00
無入00, 入番呢隻補數.
唔知又會唔會出TRANS-AM mode 呢?
好美!鋼彈系列我覺得設計感最好的除了經典的RX78在來就是EXIA了 ,沒有多餘的噴射裝備,具有獨特的線條與使用實體劍,真是讓人很驚艷!
無入00, 入番呢隻補數.
唔知又會唔會出TRANS-AM mode 呢?
懶人 發表於 12-11-2012 11:07 PM

應該下年魂展見到佢 (TRANS-AM mode)
D甲咁拆法令我覺得有出R1同R2換件嘅可能
回復 157# nichiki
魂shop見:angry:
如果FIX系列=KATOKI
咁MB系列=海老川兼武

其實MB FREEDOM佢有冇份監修?
MB EXIA可以去返7劍既QUALITY...
不如MB繼續00啦
好想佢拎返堆肥仔出黎MB一番!
如果FIX系列=KATOKI
咁MB系列=海老川兼武

其實MB FREEDOM佢有冇份監修?
MB EXIA可以去返7劍既QUALITY. ...
leawong 發表於 13-11-2012 11:46 AM

OOQ+ full saber!!{:3_133:}
型到呢                      :70:
MB EXIA 同太空保衛者絕對係2013年我最期待的玩具。
希望MB會出埋00Q啦:handshake:
2013必入商品之一:$

呢張一定要 trans-am 至有 mood! 魂限 trans-am 我等你!:35:
如果 00 裹面全部出 MB, 隻隻都 Normal ver + trans-am ver. 魂限! total 24 隻! 破硬產鳥... :70:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽