Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

回復  hondacl7
钱都小问题, 只只1/100 display柜要几大先够放? &#2008 ...
nycwingo 發表於 14-11-2012 02:07 AM

「买左吾display又无用」這句真!!! :$
如無意外都會入返隻睇門口 :36:
Sorry, 請高人指點, 我仲係分唔到R2同R3. 呢隻換甲前同后嘅編號分別係???

[quote係分唔到R2同R3. 呢隻換甲前同后嘅編號分別係???
samurai 發表於 14-11-2012 11:16 AM [/quote]

R2 有原裝太陽爐    R3 冇
照計呢,普通楊過就魂限件 (好似 00-Raiser咁),Trans-AM 就  Exia 連 Repair II 件 (好以  ...
fktuen 發表於 9-11-2012 10:45 PM

我就覺得 楊過跟R2一起出....Trans-AM 就獨立出!
    希望只係出件..唔洗買多一次EXIA!!
打孖上啦, 你睇下把GN sword同把枪几型, 有两只就可以玩双剑同&#21 ...
nycwingo 發表於 14-11-2012 02:10 AM

玩到咁大.....:Q
我等trans-am版......:34:
頭像被屏蔽
咁真係要X2 bor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我就覺得 楊過跟R2一起出....Trans-AM 就獨立出!
    希望只係出件..唔洗買多一次EXIA!!
eric 發表於 14-11-2012 12:43 PM

這隻 MB EXIA 好似已包含 Repair II 換件....所以真係唔希望 B社 又出多隻 R-II 連楊過....:die:

頭像被屏蔽
這隻 MB EXIA 好似已包含 Repair II 換件....所以真係唔希望 B社 又出多隻 R-II 連楊過....
   ...
fktuen 發表於 14-11-2012 01:08 PM

R2  部份裝甲色水唔同.....

這隻 MB EXIA 好似已包含 Repair II 換件....所以真係唔希望 B社 又出多隻 R-II 連楊過....
   ...
fktuen 發表於 14-11-2012 01:08 PM

應該出 parts 既  , 不過應該要半部主機既價錢:80:

大家睇返R2圖就知..

R2, 同R3,最大分別只在武器.

裝甲根本一樣, 只係改色. 所以BANDAI.今次唔出R2, 大家預左銀包再比佢奄多次.可能更多次!!
雖然EXIA不俗..同一個模.都不用出3次掛//
等mud鬼啊, 普通版同trans am版兩只都X2啦。  只野咁正, 我就打算系咁啦
nycwingo 發表於 14-11-2012 12:58 PM

我冇你咁有米嘛........:26:
回復 180# eric

R3唔係武器多一枝炮咩.
GN劍係用番R2果把:62:
假如你唔想買多隻
又唔介意同原設有少少色唔同
照用件裝甲當R2咁玩一樣姐...