Toysdaily 玩具日報

查看: 10750|回復: 13

[新品消息] 三套2013年推出既 LEGO 套裝: Turtles / Batman / Spider-man

轉載自網上消息!!!:Q
忍者龜一定買!!!
Tumbler 就略嫌細架左。。。。

仲有。。。。。。。。:50:
今日仲公佈埋另外嗰盒spiderman同白色batman Tim...:)
好正呀:shiny::shiny:
邊到可以正價買到set batman??~:handshake:
邊到可以正價買到set batman??~
E神 發表於 19-10-2012 09:35 PM

師兄,估唔到係叱版都見到你:34::34:
我都對batman果set有興趣~~:handshake:
回復 5# E神
係煙士會搵到低於正價! Or上y拍search啲號碼!:77:
回復  E神
係煙士會搵到低於正價! Or上y拍search啲號碼!
herculesanakin 發表於 19-10-2012 09:51 PM

ching ,thanks.~~~~~~~~~~

但煙士的店唔係一定會抄高嗎?
小弟仲以為要去 玩具反豆成先有正價貨
即係去 煙士的店訂嗎??~
thanks ching~
師兄,估唔到係叱版都見到你
我都對batman果set有興趣~~
EDMONDLUN 發表於 19-10-2012 09:47 PM

ching 有玩 lego ga????~~~~~~
ching 有玩 lego ga????~~~~~~
E神 發表於 19-10-2012 09:59 PM

師兄,我冇玩開~:77:
不過見到係batman忍唔住想入返套玩下咁囉~:34:
唔知原價幾多呢~
回復 8# E神
岩岩出就實炒! 但lego係會隨時間升跌! 過一排一定會回落! 但當過多一段時間, 當lego廠開始停產, 價錢就會上升! 斗城賣嘅正價, 係經過hk代理! 但街舖入水貨, 價錢有機會貼近美國價錢! 所以玩lego唔心急嘅只要等一排, 一定有平貨玩!:73: 例如今年年頭嘅6860 batcave, 正價79X, 過左幾個月跌至59X!
其實個D場景LEGO咁大件.. 件件都入. 邊有咁多位放?
回復  E神
岩岩出就實炒! 但lego係會隨時間升跌! 過一排一定會回落! 但當過多一段時間, 當lego廠開始停產 ...
herculesanakin 發表於 19-10-2012 10:35 PM

因為我見有好多 batman  lego,都抄到好高,
小弟之前冇玩開 lego~~

thanks ching~~~~~