Toysdaily 玩具日報

查看: 8053|回復: 18

[新品消息] Halfeye - 完全変形轟世剣最終決戦仕様

Halfeye 將會開始予定轟世剣最終決戦仕様(全銀版)50体の限定:36:
原作者長谷川先生命名這劍為 "冬の鳥の剣":74:

轟世劍型態 (休眠状態) - 留意機械人的頭髦是完全被隱藏

Stand

內置的龍頭互換結構

紅色球內有4層結構

因結構太複雜及太細,銀色位斷,要改為合金

驚愕!大約10mm頭部可打開及展示控制室

應該多件武器,但主體應無分別!:!
不過,隻轟世剣快啲出比我啦!我等到脛都長啦!!!!:blame::no:
What is it????? 唔知佢係咩來????:58:
回復 2# 馬仔
因為只出過漫畫,而且只出左4期就完,所以吾知吾出奇(我也是訂這隻時扒文才知):58:
點樣訂 ????? :shy:
:38:價錢使我卻步,本來有打算買一隻Getter 黑色版玩下。。一問個價錢就係咁樣:30:
回復 4# patran
銀色定綠色先?
綠色聽說只余一台
銀色就剛剛開始予訂
本來都可以用我搞隻完變getter既方法去令佢變成真正可玩既玩具既,但個價就真係打消晒呢個念頭…等你入手後睇報告算了-3-
回復 7# 紫月葵
你最後用複模複返出來?
我覺得有好多玩具重有價值過IPHONE /G NOTE嗰啲電子野,又係幾千蚊.SMARTPHONE重要過幾個月就降價,但係香港人買玩具又唔捨得,買幾千蚊既SMARTPHONE就好豪既,真奇怪
回復 9# choki
好多人都是白鸭眼
回復 6# mkyfk

銀色 ok 啦只餘一台唔慌平 :Q
回復 11# patran

只餘一台無關係,价錢一樣,7隻足金牛,不過要訂就快lo:p
回復  patran

只餘一台無關係,价錢一樣,7隻足金牛,不過要訂就快lo
mkyfk 發表於 19-10-2012 03:17 PM

7 隻牛:Q算了, 這些玩具不是我的
放棄:ice:
回復 13# patran

是有點貴,但神物也:$
回復  紫月葵
你最後用複模複返出來?
mkyfk 發表於 19-10-2012 01:59 PM
?
不是,我只是用膠水稍為將部份螺絲頭與固定的膠件的螺絲洞黏著,令螺絲不會再那麼容易變鬆同時使關節變緊,所以現在我的三一是真的可以用來把玩,但當然要有心理準備會有可能因不小心錯手而弄壞這些貴價"擺設"