Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 玩 1/6 最 高 境 界

正到顛呀
讚!!!
真係好靚.....:71:
真心明白咩叫"玩大左":^
頭像被屏蔽
正到爆呀!!!! 強呀!!!!
For me... Just wanna have a proper display to show all my 12" is enough... :die:
好正既大制作:71:
不過唔關境界高低問題掛? 一該叫羨慕佢地
有場地,有同好有時間一起玩, 真係可能同相中一樣要到退休先可能圓夢.
香港人唔識玩Figure? Hottoy EB DML 係 mud?
回復 17# thiam
Thanks for it.:64:, look detail it suppose be the 'glass room' fro gardening purpose in europe country...
有D懷疑平時睇HOLLYWOOD D打仗片係咪呢D黎:58::58:
我知 , 但唔使成日針對香港玩家又要係度 post 野寸香港人囉 , 好幼稚  ..........
Dr.AL 發表於 17-10-2012 01:24 PM

有好多喺現實世界得唔到滿足感嘅人,會喺網上世界做出呢類行為.講出一啲充滿挑釁嘅說話,就係想人哋唔開心,又或者等你回應時在口舌上講贏你,從而得到滿足,其實只要無視呢類人唔好當佢存在就可以了.
有好多喺現實世界得唔到滿足感嘅人,會喺網上世界做出呢類行為.講出一啲充滿挑釁 ...
rex12781 發表於 23-10-2012 11:47 AM

呢條友都廢嘅,淨係貼人地圖,從未見過佢私伙,我懷疑佢最高境界係無
呢條友都廢嘅,淨係貼人地圖,從未見過佢私伙,我懷疑佢最高境界係無
Dr.AL 發表於 23-10-2012 11:51 AM

唔使為呢啲人搞到自己唔開心,你越激氣佢越開心,反而你無視佢佢仲無癮.大家玩玩具都係想開心啫.:78:
唔使為呢啲人搞到自己唔開心,你越激氣佢越開心,反而你無視佢佢仲無癮.大家玩玩具都係想開心啫 ...
rex12781 發表於 23-10-2012 12:05 PM

多謝師兄教誨:77:

其實無唔開心,只係覺得佢好低B啫,又要睇唔起香港玩家做又成日係香港既玩具forum 出 post