Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 玩 1/6 最 高 境 界

點為之「最高境界」? :?

手中無 figure , 心中有figure?:78:

花草樹木皆成 figure? :!

人人「最高境界」定義不同 ,外國同香港環境又唔同 , 夾硬比D?

照你講又要多又要大地方 , 咁李嘉誠玩figure 佢一定香港「最高境界」啦 !!! :53:

你之前已多次貶低香港figure , 你咁睇唔起香港D玩家做乜成日要post 係香港既玩具forum??? :*

不過 , 一單還一單 , D咁有熱誠既玩家係值得讚同尊敬 !!! :71:

回復 14# Wskr

actually呢個戰場係在indoor, 睇到天空d相係經過computer製作, 大大留意最後兩張相.
其實班玩家所用唧地方並不係大家所想唧咁大.
使唔使甘夸张啊,吓死人咩
點為之「最高境界」?
手中無 figure , 心中有figure?
花草樹木皆成 figure?
人人「最高境界」 ...
Dr.AL 發表於 17-10-2012 12:59 PM

樓主係強國12吋權威, 很有名氣的.:75:
可以用嚟拍套戲 :71:
樓主係強國12吋權威, 很有名氣的.
good886 發表於 17-10-2012 01:20 PM

我知 , 但唔使成日針對香港玩家又要係度 post 野寸香港人囉 , 好幼稚  ..........:53:

落雨點算:58::58:

冇特別既拍攝手法...浪費左個大場景,如果最後有多幾張遠既全景照應該會震撼d

第二個感覺係...錢多...地方多...only
一班老友咁出黎玩...死而無憾!
羅蘭 發表於 17-10-2012 12:49 PM

真心讚!

我諗佢o地都係擺一兩日玩下、影下相咁。
玩完應該都會收起o瓜。
我知 , 但唔使成日針對香港玩家又要係度 post 野寸香港人囉 , 好幼稚  ..........
Dr.AL 發表於 17-10-2012 01:24 PM

但係有的行為就真係,,,,,,,,,:38:
真正的玩家!其實在香港,最大問題是地方! 有心玩但冇地方,家中放20隻已經非常full了
好偉大, 你既收藏品??:he:
To my understanding, these many figures were not owed by a single collector but a group of collectors where each of them contributes to remake the war scene. So, if all TD memebers do the same things, I am sure it will filled up an entire football field.....or even more.:pimo
西人真係多時間同心機
好很正呀