Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 玩 1/6 最 高 境 界

Crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
人比人比死人,冇感覺:66:如果1�6 star wars就正:58:
濕線架...............................好掂喎
一班同好, 齊齊設置場景外拍, 好玩:71:
國內也時有舉辦,當然羨慕有此時間地方可進行。
但何為 香港"收藏家"?
各下指古先生吧, :p
個題目..會唔會誇左d d ........:(
有玩開...同睇開12"軍事野......都沒太有感覺..我估

如果佢d 人仔轉晒...HT ironman 2,3,4,5,6 or WM... ( i mean 量產)
重要set 打lux 晒d手手腳腳..周圍都係....我就勁有感覺 + 服:$
個題目..會唔會誇左d d ........
有玩開...同睇開12"軍事野......都沒太有感覺..我估

如果佢d 人仔轉 ...
滴滴仔 發表於 17-10-2012 04:02 PM

我見遇有國內玩家用BB 彈做射擊爆炸效果就
真係幾震撼:71:
對香港人黎講錢同地方都唔係最難解決嘅野,最難得嘅係有時間+共同好一齊玩........其實竟界嘅定義好闊,可以話”没有最高,只有更高”:o!
咁嘅setting可以用嚟拍片啦! :50:
點為之「最高境界」?
手中無 figure , 心中有figure?
花草樹木皆成 figure?
人人「最高境界」 ...
Dr.AL 發表於 17-10-2012 12:59 PM

貶低??

Stay hungry, stay foolish - Steve Jobs

我加一句 : Stay humble

永遠記住 : 天外有天, 人外有人

所謂的"抽水", 其實是給大家一個機會問自己一個問題:我是誰?

明白? 很好!

不明白?更好!:DD
WTF~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :no: :no: :no: :no:
迫真得可怕!!!玩到咁係好多人既夢想。
我細個都有類似嘅德國兵團,不過係1/35 scale. :34:
玩完收番埋啲公仔都幾係嘢!:30:
我以為最高境界係唔玩添……
喜歡軍事的才會比較有感覺:71: