Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

原來大家都係好男人。:66:

我個件上個月尾先出世,而家14日人仔。拎咗架batmobile都未敢帶番屋企,架batpod都唔會入境住。遲啲等個仔大啲先同老婆講,買定黎俾個仔玩。:75:
老婆,而家唔買,遲啲要食炒價架。:34:
頭先搵返自己張單,7月17日…
睇怕派到聖誕節先到我…
不過最開心係呢架BAT-POD係老婆偷偷訂黎送俾我做生日禮物^^
回復 92# kimlam

我都係7月單...............
不過冇大大咁幸福~:handshake:
睇怕派到聖誕節先到我…
不過最開心係呢架BAT-POD係老婆偷偷訂黎送俾我做生 ...
kimlam 發表於 12-10-2012 12:22 AM

我老婆係咁就好喇。。
原來大家都係好男人。

我個件上個月尾先出世,而家14日人仔。拎咗架batmobile都未敢帶番屋企, ...
你好 發表於 12-10-2012 12:21 AM

醜婦終需見家翁....何況咁大SET 野收得去邊丫:p:75:
今晚聽 信息都以為聽錯,
打番ht問先確認~~~
明天去拎~~~
E神 發表於 12-10-2012 12:10 AM

:71:有新車玩感覺真爽~~~
一兩句ot唔會比人插掛。。。
    聽晚我會嘗試人車合一∼!!
Usteakum 發表於 12-10-2012 12:15 AM

:handshake:等師兄既人車合一同我止渴:handshake:
有新車玩感覺真爽~~~
EDMONDLUN 發表於 12-10-2012 12:25 AM

但btaman 未拎得~~~~~~~:$
唔知catwoman會唔會又早派呢~~~~~
ky92 發表於 12-10-2012 12:12 AM

:34::34:係早派又冇所謂~~~
原來大家都係好男人。

我個件上個月尾先出世,而家14日人仔。拎咗架batmobile都未敢帶番屋企, ...

:@師兄,要個仔幾大先可以攞返屋企??!!
但btaman 未拎得~~~~~~~
E神 發表於 12-10-2012 12:26 AM

:Q:Q師兄有車冇人......
我就有人冇車.....:oh:
睇怕派到聖誕節先到我…
不過最開心係呢架BAT-POD係老婆偷偷訂黎送俾我做生 ...
kimlam 發表於 12-10-2012 12:22 AM

:71: :71: 師兄搵左個好老虎....
唔係老虎:( 係好老婆先岩...:DD
回復 100# EDMONDLUN

其實過一排應該無問題。主要唔想啱啱生完刺激老婆。
回復 93# sonsonsun

因為佢諗唔到送咩比我之嘛…
佢知我訂左DX11, DX12… 又由細到大都鍾意BATMAN!!
所以訂HT最方便~

大家一齊慢慢等^^ 但12月應該走唔甩架喇…
睇怕派到聖誕節先到我…

幸福!!!!羨慕∼:handshake:

原來大家都係好男人。

爸爸,加油∼頭幾個月真係累到人到傻∼!