Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ~超特發~ Batpod 可以攞貨 + 取貨分享討論

咁快又派∼∼∼∼∼
咁快又派∼∼∼∼∼
bunchan 發表於 11-10-2012 09:51 PM

Bun兄,收到電話攞貨未?
wa so close......i am 02/06 ~16.51!!! :34: but no call for batman yet :53:
回復 47# EDMONDLUN

未阿∼∼∼∼∼
回復  EDMONDLUN

未阿∼∼∼∼∼
bunchan 發表於 11-10-2012 09:56 PM

上星期batman dx12我早訂早攞,
今日架batpod我遲訂,真係有排等:67:
可喜可賀!狂派貨!
回復 50# EDMONDLUN

唉,我一隻第三日訂,一隻第二日訂,家下兩隻都係咁等,公司兩個同事早我一日訂,已經享受緊,真係吹漲:47:
你就好,6月1號!
EDMONDLUN 發表於 11-10-2012 09:47 PM

幣在我今晚上左對面賊船睇下有咩平野。無去ht。。。跟住上左車先知。。。返到屋企先收到call。。。。只好聽日lunch去拎囉。。。晚上怕多人。。。收到後即放相上黎同試下dx12岩唔岩坐先
回復  EDMONDLUN

唉,我一隻第三日訂,一隻第二日訂,家下兩隻都係咁等,公司兩個同事早我一日訂,已經 ...
yorpheus 發表於 11-10-2012 10:03 PM

大熱item真係等死人.........:help::help:
幣在我今晚上左對面賊船睇下有咩平野。無去ht。。。跟住上左車先知。。。返到屋企先收到call。。 ...
Usteakum 發表於 11-10-2012 10:13 PM

:Q :Q 上左車.....
師兄應該返轉頭攞埋先返堅企~~:34: :34:
上左車.....
師兄應該返轉頭攞埋先返堅企~~
EDMONDLUN 發表於 11-10-2012 10:24 PM

老虎已打晒鑼鼓問我去左邊,飯又未食,小朋友又唔理,我呢d叫速回呀,唔係回頭呀!!陰公∼!:help:
剛回家開盒,冇送袍,轉左一件膠件,說明書寫DX12專用。。。
老虎已打晒鑼鼓問我去左邊,飯又未食,小朋友又唔理,我呢d叫速回呀,唔係回頭呀!!陰公∼!
Usteakum 發表於 11-10-2012 10:28 PM

:Q:Q老虎急call...........:oh::oh:
如果唔返,肯定哦足幾日幾夜........:die::die:
剛回家開盒,冇送袍,轉左一件膠件,說明書寫DX12專用。。。
kelvinlampc 發表於 11-10-2012 10:29 PM

:77:師兄,膠件係咪排住支鎗用?!
老虎急call...........
如果唔返,肯定哦足幾日幾夜........
EDMONDLUN 發表於 11-10-2012 10:31 PM

無錯!!返去馬上換衫,自己整熱d野食五分鐘吃完就照顧小朋友,幫他們梳洗,清潔等後,哄睡覺,然後洗碗倒垃圾等工作,現在才有時間上來吹兩句。。。。