Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Zolda 的重型契約獸~~~Magnugiga

呢隻契約獸真是好正...
最估唔到是...可以分開做唔同武器...
不過冇金屬件又好似蝕左少少 WO...
但隻野有 ...
36韜 發表於 5-10-2012 08:34 PM
有金屬件當然歡迎啦~~~~不過有師兄提到如果用金屬件可能會令鐵兵不舉~~~~咁都係膠件金屬上色算啦~~~~~:DD
Long time no seeSome大
對呢隻無愛都要支持Some大正post
samyeun 發表於 6-10-2012 02:02 AM
兩個月無咩上黎啫~~~~不過多謝 samyeun 兄支持~~~~~:35:
$$$$$$$$$$$so many!
yundai555555 發表於 6-10-2012 02:12 AM
甚麼事呢~~~~~~~:50:
今次真係出得唔錯~一開始有壇友以為係造型向~~
不過我依家真係冇位SHOW佢地出黎= ="隻隻都咁大隻...
天龍之神人 發表於 6-10-2012 02:57 AM
有興趣不妨考慮~~~~不過我自己都無位擺~~~~影完相要收番入盒~~~~~:38:
本來呢隻牛我當睇佢唔到, some ching又攪到我用左隻半牛換左呢隻牛返屋企
fox709394 發表於 6-10-2012 10:17 AM
都係隻牛吸引啫~~~~~我無責任架~~~~~:DD
恭喜 Some 大好物入手, 這個可能係拉打史上火力最強嘅拉打, 由拉打人形到召喚蹊嘅製作都一絲不 ...
Englishman 發表於 6-10-2012 10:25 AM
THX Englishman 兄支持~~~~~~:)你有無訂到呢~~~~~:?
support ................!!!!! 勁毒
alex555 發表於 6-10-2012 11:50 AM
THX alex555 兄支持~~~~~~~:D
支持呀 !
仲諗住你會拎晒 D 怪出黎影 TIM~
大碌炮梗係愈大愈正 !
但膊頭炮好似細支岩 SCALE D 靚正 D !
玩具 發表於 6-10-2012 12:00 PM
THX 玩具兄支持~~~~~~我都係覺得大碌型啲~~~~~:shy:
愈睇愈心動

就快中毒了
翼. 發表於 6-10-2012 01:18 PM
中毒還中毒呀~~~~~而家好似幾貴下~~~~~~:(
最蝕係Birth武裝~~~~~
pein 發表於 7-10-2012 01:11 AM
同意~~~~~真係好膠~~~~油都懶噴~~~~~:68:

在此多謝各位支持小帖的朋友~~~~~有時間的話我會勤力啲架啦~~~~~~~:77:
原本冧住放棄...睇完你的評論..我追返了:80:..好彩吾係太高追到...
你post毒性太強..:55:
睇完先知隻牛原來有咁多野玩
Thx分享:71:
原本冧住放棄...睇完你的評論..我追返了..好彩吾係太高追到...
你post毒性太強..
takeshi 發表於 8-10-2012 09:37 PM
唔好意思呀響兄~~~~~不過唔係太高追番都係好事~~~~恭喜晒~~~~:)
睇完先知隻牛原來有咁多野玩
Thx分享
dragonman 發表於 9-10-2012 08:58 AM
謝謝支持啊~~~~~~~~:77:
甚麼事呢~~~~~~~
有興趣不妨考慮~~~~不過我自己都無位擺~~~~影完相要收番入盒~~~~~
Somebody_Ex 發表於 7-10-2012 05:12 PM

哈哈~其實我訂左同已取貨了~~