Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Zolda 的重型契約獸~~~Magnugiga

回復 1# Somebody_Ex

Support some大:71:

我冇訂到佢, 諗住現貨貴少少都買....點知成7舊幾8舊:56:
Some久休復出:71:
牛牛幾正可惜太貴了:63:
我今日都去攞左返屋企~~~
真係玩到吾停手~~~:71:
最衰就係隻鐵兵放左入床下底~~~:30:
搞到無得玩Final Vent~~~:63:
雖然裝備大咗成個碼,但更顯氣勢:43:
Nice!!!!!! Cool!!!!!! :71:
some大post來了~~
shf牛牛很漂亮:handshake:
Some大~~~~~~
好掛住你~~~~~~~ :79:
support some大 小休復出:$
好耐冇見喇Some大~~Support你依然既高水準分享~~
我對龍騎系列冇太大興趣,都係見平先入,所以呢隻限定牛牛都係睇完你既報告就算~~~
SOME大等你出POST好耐LA~
依隻牛牛真係唔錯~比例好又可以分體玩~堅正~
這隻真的做的不錯.原本沒打算買的.但考慮了一下後還是買了.果然沒有讓我失望!!讚!!
stl623 發表於 4-10-2012 09:55 AM
師兄有精明決擇~~~~~~~~~~:)
真係因為全膠關係,一拎上手時超輕,都有少少失望~~~
不過把玩過後完全覺得Magnugiga係超值抵玩~~~
但 ...
pein 發表於 4-10-2012 11:39 AM
比裝著嗰隻靚咗好多~~~~作為一件魂限品算係交到功課~~~~~如果補埋膝甲就真係好嘢啦~~~~:71:
十卜~ SOME大有心有力~不時為拉打玩具愛好者飽眼福落力~精精精精精
ZIN 發表於 4-10-2012 11:50 AM
THX ZIN 兄支持~~~~~~~~我希望仍可堅持多一會~~~~:51:不過呢排有好多嘢要做~~~出帖力不從心~~~~:55:

Support some大~long time no c, 你仲有好多SHF貼都未分享呢~期待中...
EricBanana 發表於 4-10-2012 12:06 PM
確係有好多隻都未開未影相~~~~~我會盡力補番架啦~~~~~~:62:
謝謝SOME大的報告,期待獸帝的報告﹗因為大大既相影得好好,而且個頭像都唔錯~放多一排先可@嘛?哈哈~
多其 發表於 4-10-2012 12:24 PM
當日同裝著版影獸帝時幾乎擺盡我張背景紙~~~~不過當時真係好熱血~~~~好有滿足感~~~~~:$美羽的頭像我重會 keep 住一段時間GE~~~~~:shy:
如果再加金屬我擔心鐵兵會變“不舉”。。。
Mr.九流 發表於 4-10-2012 12:30 PM
咦~~~~又係喎~~~~師兄有理~~~~~~:DD
原來大隻咁多o架:Q
毒出沒注意~!

Some 大魂之路靠你分享啦! :65: