Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Zolda 的重型契約獸~~~Magnugiga

Support Some Bro!
I definiately gave me a push to get this item~
fktuen 發表於 4-10-2012 02:59 AM
THX fktuen 兄支持~~~~~~~:)希望你可以順利入手~~~~:77:
好像好大盒甘,好以分折成位個別武器的確值回標價
ToysHunter99 發表於 4-10-2012 09:00 AM
大隻自然會大盒~~~~~今次在質感提升咗唔少~~~~鋼牛好玩度我諗係眾怪獸之最~~~~:D
這隻真的做的不錯.原本沒打算買的.但考慮了一下後還是買了.果然沒有讓我失望!!讚!!
好耐冇見過SOME 大分享
隻牛真係睇落唔錯 不過太貴喇
vasaga 發表於 4-10-2012 09:00 AM
真係有成兩個月無出過帖~~~~~:( 呢隻鋼牛如果無訂買現貨都好似幾貴咁~~~~:o
很正的分享....謝some大的post...這隻真的很美...又好玩
老文 發表於 4-10-2012 09:05 AM
THX 老文兄支持~~~~~比起裝著版本確係進步咗唔少呢~~~~:)
真係因為全膠關係,一拎上手時超輕,都有少少失望~~~:47:
不過把玩過後完全覺得Magnugiga係超值抵玩~~~:$
但唯一不滿係,既然佢將劇中未用嘅Strike Vent重現番,
咁應該補埋膝甲嘅Guard Vent喇~~~:74:
:handshake:十卜~ SOME大有心有力~不時為拉打玩具愛好者飽眼福落力~精精精精精:71:
頭像被屏蔽
Support some大~long time no c, 你仲有好多SHF貼都未分享呢~期待中...
謝謝SOME大的報告,期待獸帝的報告﹗因為大大既相影得好好,而且個頭像都唔錯~放多一排先可@嘛?哈哈~
:35:如果再加金屬我擔心鐵兵會變“不舉”。。。
又係一個好毒既post, 搞到我有D想買返現貨.......
呢隻同獸帝太貴啦!!!!所以深大post
十卜...終於有some大既正帖了
呢隻上色真係幾正...冇入錯佢
D@ZAce 發表於 4-10-2012 09:16 AM
THX D@ZAce 兄支持~~~~雖然魂限但都算值得~~~~:)
玩過真係好真...又分體又靚仔,差咗膝頭甲就完美喇~~
不過仍然係我玩過最好的shf~
茂利大魔王 發表於 4-10-2012 09:19 AM
如果加埋膝甲就真係OK~~~~~~:71:
無耐冇見SOME大GE帖喇, 十卜
haleyho 發表於 4-10-2012 09:24 AM
多謝heleyho 兄支持~~~~今次這個帖確實隔了很久~~~~~~~:shy:
單係隻牛同獸帝都接近2000,真係玩唔起
yugi 發表於 4-10-2012 09:43 AM
完全新規造型~~~質素又唔差~~~~其實值得考慮呀 yugi 兄~~~~:D
我次次shf魂限都有訂!
點知官網冇寫可分拆變裝同高度16cm
搞到我放棄左……一見日本有report可變後搞到我要高追番!
真係比佢玩死
我次次shf魂限都有訂!
點知官網冇寫可分拆變裝同高度16cm
搞到我放棄左……一見日本有report可變後搞到我 ...
玩具人生 發表於 4-10-2012 04:56 PM

x 2 事前完全唔知可拆
可拆一早訂左
原來仲可以拆武器出尼:shiny:,笨大當初做乜5呃$D鐵兵5連Vent武器:66::DD